Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çok Borç Gece 20 Binlik Oyun Önerileri

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,862
1,669
113
S.a arkadaşlar çok borc var en kötü 20 bini 40 50 yapmam lazim slot hastalığı öldürdü bizi mac demeyin gece yardircaz ya batarız ya çıkarız slot jojo holi casi vermeyecek kesim oyun önerileri kesin diye birsey yokta 100 de 50 degilde 100 60 kazanc neyde sağlarız farm mi direk alimmi
Size mustahakya kaybetmek.ulan son param diyosun slot bitirdi beni diyosun hala slota para veriyosun.al o parayı direk çöpe at.slot oynadıkça batmaya mahkumsunuz bunu o kafanıza sokun
Spor oyna bari şansını kendin belirle en azından da kaybedersen ben seçtim ben kaybettim dersin.neyse Allah akıl versin size daha bişey demiyorum.

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Babalar pragmatik olsun evo olsun son 1 haftadır iflagimi kuruttu şerefsizler bütün oyunlar kapalı milleti son iligine kadar kurutuyor suluk misali bu kumarı birakmak lagzim elimi kolumu baglasada biri iyi bir sopa atsa sonra kafaya tek kurşun sallasa
Bonanzada 100 tllik spin 8 tl ödeyince ben

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,376
559
113
300k borcum var umrumda değil. Öderiz bı ara.

yutukay2116

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,957
577
113
S.a arkadaşlar çok borc var en kötü 20 bini 40 50 yapmam lazim slot hastalığı öldürdü bizi mac demeyin gece yardircaz ya batarız ya çıkarız slot jojo holi casi vermeyecek kesim oyun önerileri kesin diye birsey yokta 100 de 50 degilde 100 60 kazanc neyde sağlarız farm mi direk alimmi
Birader yanlış anlama ama slotta gider o para 2 tane maç bul 1.50 bas daha garanti sonra bana dua et

Muhammet0900

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,799
1,132
113
Kanka 2 hafta bir yerde yevmiye çalışıp ödemek ?

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,891
3,087
113
300’tlden dice rol yapabilirsin

yuseke

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,555
353
83
Saray rüyası

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,340
6,622
113
Dur adamı daha para attırmadan batırdın saray rüyası , sweet baklava , wild West gold bu 3 ü pragmatic playin en kötü oyunlarıdır hiç değişmez gerçi hepsi kötü ama bu üçü direk blacklist