Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Clovers İle Tatlı Sohbetler 🙏

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,980
2,856
113
Tabiiki bir cumartesi denk getirirsekk benim her cumartesi rakı balık günümdür şaşmaz :)
Harbi diyorum knka konaktan geçerseniz destina kafeye uğrayın gidersen şayet akrabanız Ankara'dan deli mahmudun Selami var desen yeter beleşe kahve falıda baktırın benim lakabım deli Mahmut knka

Seyfikoca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
275
83
28
Ufak bir durum tespiti yapayım dostlarım çirkin biri değilim hatta yakışıklı olduğum bile söylenebilir. Yeteneksiz biri değilim. Sesim güzel gitar bağlama perküsyon ve az da bateri çalıyorum. 10 aydır biyerde özel güvenlik olarak çalışıyorum. İşten mi benden kaynaklı mı bilmiyorum 4 yıldır birinin elini tutup sokakta yürümüşlüğüm yok. Dişarda kahve içip samimi bir sohbet edebileceğim arkadaşım dahi yok. Ne oldu da bu kadar yalnızlaştım içime kapandım bilmiyorum. Tek işim maaş gününü bekleyip boktan balıkçı çevirmek oldu sanki hayatta başka keyfim kalmadı gibi hissediyorum. Kusura bakmayın kafa şişirmek değil niyetim içimi dökeyim dedim.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,951
16,749
113
Ufak bir durum tespiti yapayım dostlarım çirkin biri değilim hatta yakışıklı olduğum bile söylenebilir. Yeteneksiz biri değilim. Sesim güzel gitar bağlama perküsyon ve az da bateri çalıyorum. 10 aydır biyerde özel güvenlik olarak çalışıyorum. İşten mi benden kaynaklı mı bilmiyorum 4 yıldır birinin elini tutup sokakta yürümüşlüğüm yok. Dişarda kahve içip samimi bir sohbet edebileceğim arkadaşım dahi yok. Ne oldu da bu kadar yalnızlaştım içime kapandım bilmiyorum. Tek işim maaş gününü bekleyip boktan balıkçı çevirmek oldu sanki hayatta başka keyfim kalmadı gibi hissediyorum. Kusura bakmayın kafa şişirmek değil niyetim içimi dökeyim dedim.
Uğur Panky Taş'ı tanır mısın

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,014
13,142
113