- 6,147
- 4,071
- 113
Tabiiki bir cumartesi denk getirirsekk benim her cumartesi rakı balık günümdür şaşmazİnsallah dostum cidden bir çay iceriz iyi geceler
Tabiiki bir cumartesi denk getirirsekk benim her cumartesi rakı balık günümdür şaşmazİnsallah dostum cidden bir çay iceriz iyi geceler
Konaktan geçersiniz orda ünlü destina kafe var dost beni söyleyin yeter kafenin sahibi kuzenimTabiiki bir cumartesi denk getirirsekk benim her cumartesi rakı balık günümdür şaşmaz![]()
Harbi diyorum knka konaktan geçerseniz destina kafeye uğrayın gidersen şayet akrabanız Ankara'dan deli mahmudun Selami var desen yeter beleşe kahve falıda baktırın benim lakabım deli Mahmut knkaTabiiki bir cumartesi denk getirirsekk benim her cumartesi rakı balık günümdür şaşmaz![]()
Benimde cumartesi izin tesadufe bak görüşelim dostumTabiiki bir cumartesi denk getirirsekk benim her cumartesi rakı balık günümdür şaşmaz![]()
Uğur Panky Taş'ı tanır mısınUfak bir durum tespiti yapayım dostlarım çirkin biri değilim hatta yakışıklı olduğum bile söylenebilir. Yeteneksiz biri değilim. Sesim güzel gitar bağlama perküsyon ve az da bateri çalıyorum. 10 aydır biyerde özel güvenlik olarak çalışıyorum. İşten mi benden kaynaklı mı bilmiyorum 4 yıldır birinin elini tutup sokakta yürümüşlüğüm yok. Dişarda kahve içip samimi bir sohbet edebileceğim arkadaşım dahi yok. Ne oldu da bu kadar yalnızlaştım içime kapandım bilmiyorum. Tek işim maaş gününü bekleyip boktan balıkçı çevirmek oldu sanki hayatta başka keyfim kalmadı gibi hissediyorum. Kusura bakmayın kafa şişirmek değil niyetim içimi dökeyim dedim.
Yok tanımıyom vallaUğur Panky Taş'ı tanır mısın
tanı anlarsınYok tanımıyom valla
Günaydın canımGünaydın dostlarıma gelsin
@haylan06 @Kayserili @lamineyamal @Gokhandgnc35 @Frank castle- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Nasılsın haylanımGünaydın canım
Kısır döngü sen nasılsın gardaşımNasılsın haylanım
Bugunumuze şükür gardaşım saolasinKısır döngü sen nasılsın gardaşım
Günaydın dostlarıma gelsin
@haylan06 @Kayserili @lamineyamal @Gokhandgnc35 @Frank castle- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
naber topramBugunumuze şükür gardaşım saolasin
Şükür brom sen nasılsınnaber topram
şükür cümlemizden hayat nasıl gidiyoŞükür brom sen nasılsın