- 5,059
- 1,536
- 113
Adam kazandı gerisi teferruat tebrikler dost
ev top kaybı yaptı son hucumda dep hucum kullandaBiz öğrendik te tartışmayacm milyonda 1 olur o senin dedğin
Son 5 saniye deplasman kaçırdı Ataydı görürdük 🤣Biz öğrendik te tartışmayacm milyonda 1 olur o senin dedğin
O öyle olsa bu böyle olsa o atsa bu tutsa diye gidersek milyonerdik hepimiz istatistik şaşırtmaz kolay kolay neyse rolle odaklanalımSon 5 saniye deplasman kaçırdı Ataydı görürdük 🤣
kesene bereket2 kişi seçeceğim burdan simsi 500er atacağım öğleden sonra devam ederiz konu açık kalsın kupon atarım
Bu defa ben çıkayım inşallah 3 gün dur hiç ben secilmedim2 kişi seçeceğim burdan simsi 500er atacağım öğleden sonra devam ederiz konu açık kalsın kupon atarım
Kesene bereket2 kişi seçeceğim burdan simsi 500er atacağım öğleden sonra devam ederiz konu açık kalsın kupon atarım
Ne teferruattı kardeşim 🤣 bu kadar adam burda sence o kazansın diye mi herkes 3-5 kuruş düşer mi diye mesaj spamlıyor sen adam kazansjn gerisi teferruattır diyorsunAdam kazandı gerisi teferruat tebrikler dost
Adam çekiliş yapacam demedi 2 kişi seçeceğim dedi 🤣 roll takipten seçer zaten muhtelemenBu defa ben çıkayım inşallah 3 gün dur hiç ben secilmedim
E ge bende takip ettim zaten komikmiAdam çekiliş yapacam demedi 2 kişi seçeceğim dedi 🤣 roll takipten seçer zaten muhtelemen
Ben adam kazansın diye takip ettim aynen sadece bu roll değil tüm rollerde o niyetle bakıyorum herkes kazansın gerisi teferruat.Ne teferruattı kardeşim 🤣 bu kadar adam burda sence o kazansın diye mi herkes 3-5 kuruş düşer mi diye mesaj spamlıyor sen adam kazansjn gerisi teferruattır diyorsun
Kesene bereket dost seçeceğin arkadaşlara bol şans2 kişi seçeceğim burdan simsi 500er atacağım öğleden sonra devam ederiz konu açık kalsın kupon atarım
Öğleden sonra burda ol sen dostum ilk gelen kişisin takip olarakO öyle olsa bu böyle olsa o atsa bu tutsa diye gidersek milyonerdik hepimiz istatistik şaşırtmaz kolay kolay neyse rolle odaklanalım