- 30,831
- 17,001
- 113
Adam kazansın gerisi teferruat katılıyorumNe teferruattı kardeşim 🤣 bu kadar adam burda sence o kazansın diye mi herkes 3-5 kuruş düşer mi diye mesaj spamlıyor sen adam kazansjn gerisi teferruattır diyorsun
Adam kazansın gerisi teferruat katılıyorumNe teferruattı kardeşim 🤣 bu kadar adam burda sence o kazansın diye mi herkes 3-5 kuruş düşer mi diye mesaj spamlıyor sen adam kazansjn gerisi teferruattır diyorsun
Aga biteli 5dk oldu 😁😁Bol sans
PuajajajabAdam kazansın gerisi teferruat katılıyorum
Eyvallah knk
Burda 50 liraya adam vuracak çok kişi var 🤣Adam kazansın gerisi teferruat katılıyorum
Tamam dost sen başarılı ol gerisi mühim değil ödül almasam da olur 👍🙏Öğleden sonra burda ol sen dostum ilk gelen kişisin takip olarak
Öğleden sonra ödül verecgim sana başarılı olursa
Dışardaydım bakamadımAga biteli 5dk oldu 😁😁
50 mi min. Yatirim 1tl ye olan siteler var onun için bile vururlar 🤣🤣Burda 50 liraya adam vuracak çok kişi var 🤣
Önemli olan kazanması dostum 200 300 ödül attı bastık kaybettik sayarım o önemli degilBurda 50 liraya adam vuracak çok kişi var 🤣
Bence hak eden 2 arkadaştı
Ben dün ödül aldım, bugun totem için buradayım.2 kişi seçeceğim burdan simsi 500er atacağım öğleden sonra devam ederiz konu açık kalsın kupon atarım
Bu benim sözüm kanka belırt metın derdi dıyeBurda 50 liraya adam vuracak çok kişi var 🤣
Sen öyle sayarsın kanka burda 50 kişinin sırf o adam için takip edip 2 saat boyunca skor sayfığına saniye sayfığına inanıyor musun gerçekten 🤣Önemli olan kazanması dostum 200 300 ödül attı bastık kaybettik sayarım o önemli degil
YogBu benim sözüm kanka belırt metın derdi dıye