- 50,498
- 23,759
- 113
Vallahi yemin ediyorum Çok öyle boş geçtiğim zaman oluyorBugun 59 tane konu takip ettim 96 saattir uyumadım sifiriz hala shellac yatarken dükkanı bana emanet etti düşün artık gerisini
Vallahi yemin ediyorum Çok öyle boş geçtiğim zaman oluyorBugun 59 tane konu takip ettim 96 saattir uyumadım sifiriz hala shellac yatarken dükkanı bana emanet etti düşün artık gerisini
Cips konusurmaz yenilir 😄😄😄Yok knk ben cipsle konuştum
Katılım varmı dostBeni seçtin dimi kanka
CanımKankam
Kötüydü bı espri knk yapma bidaCips konusurmaz yenilir 😄😄😄
Muro 1Sec 1 Muroo
Dayı sana her zaman kapılar açıkKatılım varmı dost
Makina 2Muro 1
AdammmmMuro 1
Valla bugün çok az kaldı çıldıracaktim artık bir konuyu kaçırdım adam 15k ye yakın para dağıtmış bideVallahi yemin ediyorum Çok öyle boş geçtiğim zaman oluyor
Ya Doğukan konunun içine ettin valla helal olsun inşallah gondermezler senin kadar milleti darlayan kimse gelmemişti foruma tam oldu her rollde böyle olacaksa boku yedikBeni seçtin dimi kanka
Oluyomu öyle la hele bı deneyem yapabilirim 2Muro 1
basım agrımasa bisey derdim muro sanaDayı sana her zaman kapılar açık
Kanka roll bi kere senin değil ama bu mesajını yazdım roll yaparsan gelmem ztnYa Doğukan konunun içine ettin valla helal olsun inşallah gondermezler senin kadar milleti darlayan kimse gelmemişti foruma tam oldu her rollde böyle olacaksa boku yedik
Kim o da atan 15k'ya yakınValla bugün çok az kaldı çıldıracaktim artık bir konuyu kaçırdım adam 15k ye yakın para dağıtmış bide
Deme o zaman boş ver zaten Öğlenden sonra yokum dabasım agrımasa bisey derdim muro sana![]()
![]()
Yani sen ne ordan bana laf atıyon ben adamlarla makara geçiyom makarayı anlamayacak kadar küçük isen telefonunu şarja tak uyuYa Doğukan konunun içine ettin valla helal olsun inşallah gondermezler senin kadar milleti darlayan kimse gelmemişti foruma tam oldu her rollde böyle olacaksa boku yedik
İyi geceler knkBen yattım dostlar herkese iyi geceler