- 12,021

- 4,942

- 113

İki adım dedin dost 😄😄😄 istersen devam ama kaybetmekte varEvet ne bok yicez 50 kisiyiz
İki adım dedin dost 😄😄😄 istersen devam ama kaybetmekte varEvet ne bok yicez 50 kisiyiz
Sen nasıl diyorsanBeyler size birakiyom 1 kupon yapim gelirse hemen hemen herkese ulasiriz gelmezse biter ama yarisini bascm kasanin
Nasıl içinden geçiyorsa öyle yapBeyler size birakiyom 1 kupon yapim gelirse hemen hemen herkese ulasiriz gelmezse biter ama yarisini bascm kasanin
Tamamdır kirvemBeyler size birakiyom 1 kupon yapim gelirse hemen hemen herkese ulasiriz gelmezse biter ama yarisini bascm kasanin
Biz şakadan takılıyoruz sana para senin nasıl istersen öyle yapBeyler size birakiyom 1 kupon yapim gelirse hemen hemen herkese ulasiriz gelmezse biter ama yarisini bascm kasanin
Yapma paran yok cepleBiri yap diyo biri yapma diyo beyler 7 8 kisiye sigara parasi yolluyom ozaman
Kim yapma diyor ya kafana göre takılsana senin KuponunBiri yap diyo biri yapma diyo beyler 7 8 kisiye sigara parasi yolluyom ozaman
Yap bi adim dahaBiri yap diyo biri yapma diyo beyler 7 8 kisiye sigara parasi yolluyom ozaman
Yap be sende ne sigarası aq ziya 100 lirayı herkes yükleyip kaybedecek kendin kumar oynayacaksan vur burda gitsin korkanın çocuğu olmazBiri yap diyo biri yapma diyo beyler 7 8 kisiye sigara parasi yolluyom ozaman
La yok batar sonra. Bu senaryo tanidikKim yapma diyor ya kafana göre takılsana senin Kuponun
HaklıYap be sende ne sigarası aq ziya 100 lirayı herkes yükleyip kaybedecek kendin kumar oynayacaksan vur burda gitsin korkanın çocuğu olmaz
Bakacaksa hiç yapmasınLa yok batar sonra. Bu senaryo tanidik
Haydi şansımız bol olsunGelirse herkese uasirim gelmezse biter
Bol şanslarGelirse herkese uasirim gelmezse biter