http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çipli Kimlik Kartın da Neden Parmak İzi İsteniyor ?

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,385
4,074
113
bilgisi olan var mı bu konu hakkında
Ehliyet alirken ,kimlik alırken,askerde,pasaport alirken yurtdisina cikarken her yerde parmak izi eslestirmesi yapilir.bir devlet eger tum vatandaslarinin parmak izi datasini olusturursa adli vakalari (hirsizlik,cinayet vb) çözumlemek kolay olur.depremde ölenlerinde bir cogu bu sekilde teshis edildi.sadece mit calisanlarin parmak izi olmaz sistemde yada bu kisiler asitle yakarak parmak izini yok eder onun disinda herkesin parmak izi vardir sistemde.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,734
85,459
113
1 degıl 1 den çok unsur var bir tanesi kimlik kaybedersen eğer anne baban yanında olmadan gidip yenisini alamıyorsun
Bu sistemle alabiliyorsun tek başına da parmak okutup

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,221
6,078
113
Ehliyet alirken ,kimlik alırken,askerde,pasaport alirken yurtdisina cikarken her yerde parmak izi eslestirmesi yapilir.bir devlet eger tum vatandaslarinin parmak izi datasini olusturursa adli vakalari (hirsizlik,cinayet vb) çözumlemek kolay olur.depremde ölenlerinde bir cogu bu sekilde teshis edildi.sadece mit calisanlarin parmak izi olmaz sistemde yada bu kisiler asitle yakarak parmak izini yok eder onun disinda herkesin parmak izi vardir sistemde.
ben dha yenilemedim kimliği hiç bi yerede parmak basmadım mitçimiyim ben

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,385
4,074
113

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !