- 432
- 136
- 43
bilgisi olan var mı bu konu hakkında
Yani tahmin etmek cok zor degil devlette herkesin parmak izi olsun diyebaşvuru esnasında parmak izi alınıyor, bilgisi olan var mı bu konu hakkında
yani bundan bence çipli kimlik kartında noter, tapu, emniyet ve diğer kamu kurumlarında sahtecilik ve dolandırıcılık işlemlerinin yüzde 100 önleneceği belirtiliyorbilgisi olan var mı bu konu hakkında
Ehliyet alirken ,kimlik alırken,askerde,pasaport alirken yurtdisina cikarken her yerde parmak izi eslestirmesi yapilir.bir devlet eger tum vatandaslarinin parmak izi datasini olusturursa adli vakalari (hirsizlik,cinayet vb) çözumlemek kolay olur.depremde ölenlerinde bir cogu bu sekilde teshis edildi.sadece mit calisanlarin parmak izi olmaz sistemde yada bu kisiler asitle yakarak parmak izini yok eder onun disinda herkesin parmak izi vardir sistemde.bilgisi olan var mı bu konu hakkında
ben dha yenilemedim kimliği hiç bi yerede parmak basmadım mitçimiyim benEhliyet alirken ,kimlik alırken,askerde,pasaport alirken yurtdisina cikarken her yerde parmak izi eslestirmesi yapilir.bir devlet eger tum vatandaslarinin parmak izi datasini olusturursa adli vakalari (hirsizlik,cinayet vb) çözumlemek kolay olur.depremde ölenlerinde bir cogu bu sekilde teshis edildi.sadece mit calisanlarin parmak izi olmaz sistemde yada bu kisiler asitle yakarak parmak izini yok eder onun disinda herkesin parmak izi vardir sistemde.
Bn 6. Ayda aldim parmak bastim 3. Aydada almisdim o zamanda basmisdim.gidip gelip parmak basiyorumben dha yenilemedim kimliği hiç bi yerede parmak basmadım mitçimiyim ben
Ülkeye kacak girmis suriyeli olabilirsin kanka😀😀 askerede mi gitmedin,ehliyette mi almadın mübarekben dha yenilemedim kimliği hiç bi yerede parmak basmadım mitçimiyim ben
yok daha öğrenciyim araba yok diye ehliyet almıyorumÜlkeye kacak girmis suriyeli olabilirsin kanka😀😀 askerede mi gitmedin,ehliyette mi almadın mübarek
Ehliyeti alırken atarsın parmağını.Arabayı krediyle alırsan ilerde bankada atar😀yok daha öğrenciyim araba yok diye ehliyet almıyorum![]()
allahtan sitelere selfi falan atmıyorumAklımda bu canlandı
Ekli dosyayı görüntüle 460446
yok reis polislik olduğun ilk seferde gene çıkmıyor kaydın kayıt alıyorlar parmak izi fotoğraf vb muhtemelen senin olduğu kimliğin belli olsun diyedirYani tahmin etmek cok zor degil devlette herkesin parmak izi olsun diye