Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Chrome Arka Plan Sorunu

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,389
14,777
113
Canlar hayırlı geceler bu redmi 8 cihazda Chrome arkası örneğin siteler giris yapmış durumdayım arka planda 1 2 dakka tuttumu kendini yeniliyor hesapdan çıkmış oluyor her sekmede aynı sorunu yaşıyorum varmı çözümü

Mayko78

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,389
14,777
113
Canlar hayırlı geceler bu redmi 8 cihazda Chrome arkası örneğin siteler giris yapmış durumdayım arka planda 1 2 dakka tuttumu kendini yeniliyor hesapdan çıkmış oluyor her sekmede aynı sorunu yaşıyorum varmı çözümü
Yokmu bilen la

Oli983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,374
1,938
113
Kanka, aynı sorun bendede oluyor sayfayı yeniliyor siteden tekrar giriş yapıyorum çok sinir bozucu betco siteleri hariç bütün siteler diyebilirim

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,540
7,825
113
Bilmiyorum uzun süre kalınca bende de çıkış oluyor

chiko0606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
409
106
43
Temizle

Mayko78

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,389
14,777
113
Kanka, aynı sorun bendede oluyor sayfayı yeniliyor siteden tekrar giriş yapıyorum çok sinir bozucu betco siteleri hariç bütün siteler diyebilirim
Aynısı vallaha ağa şunun çözümü yokmu lanet birşey ya