- 21,387
- 14,777
- 113
Canlar hayırlı geceler bu redmi 8 cihazda Chrome arkası örneğin siteler giris yapmış durumdayım arka planda 1 2 dakka tuttumu kendini yeniliyor hesapdan çıkmış oluyor her sekmede aynı sorunu yaşıyorum varmı çözümü
Yokmu bilen laCanlar hayırlı geceler bu redmi 8 cihazda Chrome arkası örneğin siteler giris yapmış durumdayım arka planda 1 2 dakka tuttumu kendini yeniliyor hesapdan çıkmış oluyor her sekmede aynı sorunu yaşıyorum varmı çözümü
Bilmiyorum uzun süre kalınca bende de çıkış oluyorCanlar hayırlı geceler bu redmi 8 cihazda Chrome arkası örneğin siteler giris yapmış durumdayım arka planda 1 2 dakka tuttumu kendini yeniliyor hesapdan çıkmış oluyor her sekmede aynı sorunu yaşıyorum varmı çözümü
TemizleCanlar hayırlı geceler bu redmi 8 cihazda Chrome arkası örneğin siteler giris yapmış durumdayım arka planda 1 2 dakka tuttumu kendini yeniliyor hesapdan çıkmış oluyor her sekmede aynı sorunu yaşıyorum varmı çözümü
Aynısı vallaha ağa şunun çözümü yokmu lanet birşey yaKanka, aynı sorun bendede oluyor sayfayı yeniliyor siteden tekrar giriş yapıyorum çok sinir bozucu betco siteleri hariç bütün siteler diyebilirim