Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Chat Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AHMET4102

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,011
2,958
113
@AHMET4102 uyarıyı sen attıysan sen de hatalısın dostum. Konuşmanın içeriğinde tarihsel süreç ve noel hakkında ne gördün ? @Blue's cevap verme yetisinden yoksun davranıyor chatte şuan duruyor. Amacı chatten bizi banlayıp kendince egosunu pohpohlayacak insanlarla konuşmak mıydı ? demeden geçemiyor insan be ?
BEN ATTIM ISA HRISTIYANLIK MERYEM FDINI KONUSMALAR OLUNCA BAKTIM BAZILARIDA KARSI BIRSEY YAZIYOR FORUM KURALLARINDA AKLIMA GELDI OLDUGU O YUZDEN UYARI AMACLI ATTIM CHATE

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
BEN ATTIM ISA HRISTIYANLIK MERYEM FDINI KONUSMALAR OLUNCA BAKTIM BAZILARIDA KARSI BIRSEY YAZIYOR FORUM KURALLARINDA AKLIMA GELDI OLDUGU O YUZDEN UYARI AMACLI ATTIM CHATE
Hristiyanlık inancına göre meryem agaç hikayesi var. meryemin eski türk çoğrafyasında bulunması var. bu cümleleri kurmam da ne var arkadaşım NE VAR NE ? bu bilgiler saf bilgidir. bu rivayetleri söyledik diye dinle mi dalga geçiyoruz. APTAL MISINIZ SİZ GERÇEKTEN ? @Blue's 20 kere etiketledim seni bi kere buraya cevap yazcak yüzün olsun. konuyu 1 dkda açtın 50 tane mesaj girildi konuya nerdesin ERDEM nerdesin ? Gereksiz egonu git başkasına yap yada bana karşı yapacaksan haklı olacağın açığımı bul

AHMET4102

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,011
2,958
113
BU KONU YANITLARA KAPATILMISTIR (KALIN DUDAK TARAFINDAN ÖPULEREK MUHURLENMISTIR)

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,427
6,679
113
He @ahmtkrc sor yazmışsın bir dünya özet geçersen cevap vereyim.

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
Kardeş sen bana önce şunu söyle. Chatte din ve diğer inançlara karşı saygısızlık olarak söylenen mesajları söylesene?

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
Chatte İsa ve Meryem yazınca diğer inançlara saygısızlık oluyor ya hani. 120.000 peygamber yollandığı söylenir. Her ismin önüne hz. koyalım o zaman diğer din sahibi kardeşler üzülmesinler ? dayanağın ne senin sen anlat ki dinleyelim hamleyi yapan sensin kardeşim. Bir de gelmiş 1 saat sonra " özet geç cevaplayayım diye " şekil yapmanın lüzümü yok.

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,427
6,679
113
Chatte İsa ve Meryem yazınca diğer inançlara saygısızlık oluyor ya hani. 120.000 peygamber yollandığı söylenir. Her ismin önüne hz. koyalım o zaman diğer din sahibi kardeşler üzülmesinler ? dayanağın ne senin sen anlat ki dinleyelim hamleyi yapan sensin kardeşim. Bir de gelmiş 1 saat sonra " özet geç cevaplayayım diye " şekil yapmanın lüzümü yok.
Konuda direkt senin adın geçiyor mu ?

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
Yeni Akit denen p.lerin söylemlerini kullanman . Başka ?
Hangi mesaj kardeş o ? Arşivden söyle de ben de göreyim be ? Yeni AHİT dedim. HRİSTİYANLIK İNANCINA GÖRE KUTSAL KİTAPLARDAN BİRİSİ. Cehaletten mi ban atıyorsun ?

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
Matta - Lukas - Yuhanna - ESKİ VE YENİ AHİT. googleden destek alabilirsin. Ban açar mısın simdi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...