Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Chat Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,397
3,202
113
Olaydan bir haber arkadaş :

-Arap yağı bol bulunca napıyorsa bu arkadaş da yetkiyi bol bulunca onu deniyor.
-Konuya dair bilgisi zayıflığıyla sadece şovenizme dayalı hareketler
-Kalitesiz bir karakter birleşimiyle hareket ediyor sadece.

Önceki gönderim de olduğu gibi chat banlama hakkında seni şu sebepten banladım diyebiliyor musun @Blue's ? Var mı elinde bir metan bunu destekleyecek?
Valla ne yazdiysak ortada gizli saklı bişey yok. Ama burda alânen birbirinin siyasi gorüslerine kufür edenler vardi

Bayfetuncay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,157
181
63
Aksama kadar idda oynayıp haram para yiyoruz sonra din mi konuşuyorlar

AHMET4102

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,011
2,958
113
BURDAN CHATTEKI GIBI SOHBET EDELIM ISTERSENIZ BEN BURDAYIM

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
Aksama kadar idda oynayıp haram para yiyoruz sonra din mi konuşuyorlar
Kardeş islamiyette tevhid inancı mevcuttur. Yani en ufak bir cümlesi bir kelimesine inanmıyorsan tamamına inanma aynı şey. Mantıken bakarsan buradan çıkarımları yapmanız mumkundur. Konu içeriğini sen chatte zikir mi çekiyorlar olarak okudun? Yazdığın yazıyla konuşmaların içeriği nedir ? bilgin yoksa neden yorum yapma gereksinimi duyuyorsun?

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Kardeş islamiyette tevhid inancı mevcuttur. Yani en ufak bir cümlesi bir kelimesine inanmıyorsan tamamına inanma aynı şey. Mantıken bakarsan buradan çıkarımları yapmanız mumkundur. Konu içeriğini sen chatte zikir mi çekiyorlar olarak okudun? Yazdığın yazıyla konuşmaların içeriği nedir ? bilgin yoksa neden yorum yapma gereksinimi duyuyorsun?
ne dedigini kendisi bilmiyor abi.bütün foruma hakaret ediyor farknda degil

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,397
3,202
113
Adamın biri çıkıyo h.z isa diyeceksiniz diyo..
Konuya peygamberi katan kim

Bayfetuncay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,157
181
63
niye iddaa oynayanlar dinsiz mi oluyor ? bütün forum dinsiz mi yani ? ne diyosun aga sen
Ben sana dinsiz falan demedim ama şunu bil sabah aksam idda oynuyorsun sonra müslümanım diyorsun ben de sözde müslümanım cumadan cumaya namaza gidiyoruz sonra hop bakım frebet var mı şu maca oynayım para gelsin vs neyse konu bu değil ve yeri değil burasi din üzerinden konu açılacak vs yapacak forum sitesi degil

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,397
3,202
113
Adamın biri çıkıyo h.z isa diyeceksiniz diyo..
Konuya peygamberi katan kim

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
31. gönderi girildi şu konuya yetkilimiz şuan chatta aktif olan @Blue's arkadaşım bir cevap vermedin? Zor mu şu cümleleriniz kural 7'yi ihlal ediyor ve uyarıyı ve chatten banı hak ettin demek ?

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,397
3,202
113
Ben sana dinsiz falan demedim ama şunu bil sabah aksam idda oynuyorsun sonra müslümanım diyorsun ben de sözde müslümanım cumadan cumaya namaza gidiyoruz sonra hop bakım frebet var mı şu maca oynayım para gelsin vs neyse konu bu değil ve yeri değil burasi din üzerinden konu açılacak vs yapacak forum sitesi degil
Guzel kardeşim konuşmadan once araştır. Kimse ciddi bi konu konusmadi kimsenin dinine laf soylemed

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
fetva vermis gibi olmim ama haram la mekruh arasnda fark vardir . gidersin birinin malini calarsn rısķını yersn kul hakki haramdir . ama burda sans oyunu kimsenn hakkini yemiyon kimseden calmiyon .mekruhdur bana gore.ki bu cok tartisilan bi konu boyle.burda din konusulmaz diyorsun sen konusuyorsun .buda ayri bi ironi.boyle hassas seyleri arastr kendi bilgn sana kalsn.neyr inaniyosan oyle hareket et ama kendi inandigi seyleri bi baskasina dayattirma

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
@Başkan özel mesaj olarak da attım. Bu normal bir şey midir ? Ya arkadaş konuya yarıdan girdi bir şeyi anlamadı dinlemedi direkt gaza gelip bu konuyu açtı 1-2 mesaj okuyup ya da art niyetli şekilde manuplasyon var? Hangisi

AHMET4102

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,011
2,958
113
VAY AQ NERDEN UYARI ATTIM BENIM YUZUMDEN MI OLDU ACABA

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
@AHMET4102 uyarıyı sen attıysan sen de hatalısın dostum. Konuşmanın içeriğinde tarihsel süreç ve noel hakkında ne gördün ? @Blue's cevap verme yetisinden yoksun davranıyor chatte şuan duruyor. Amacı chatten bizi banlayıp kendince egosunu pohpohlayacak insanlarla konuşmak mıydı ? demeden geçemiyor insan be ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...