Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Chat Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Excalibur80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
581
177
43
Anlayanda konuşuyor anlamayanda yok Hz diyecek mısı vs vs Hz. Nedir bilmezler agzinolan konusyo babam neyse ben bı selamün aleyküm dedim kaçtım

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
@Blue's bu konuyu silme ki alem-i ibret olarak kalsın bence ha? Ban sebebi kutsal kitabin adını kullanmam ve yöneticinin yeni ahit diye bir şey bilmeyip onu yeni akit olarak algılaması. dursun bu bence bu dursun.

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,427
6,679
113
Bak ne güzel dinlere çalışıyor aklında işin gücün hile hurda nedense

BlackJack

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
293
94
28
Dostum konu da başkan diye hitap ettiğin @Blue's haklı olduğu izlenimine neredek kapıldın ki bu kadar yüksekden yargıladın diğerlerini ?
- Kardeş ben kimseyi yargılamıyorum 2 gün bende ban yedim ama hak ettim hak edeni banlasın demek istediğimi anlayabiliyormusun ?

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
Kardeşim sen konuya cevap ver. Hile hurda ben kendi yolumdayım sana ne bundan? Sen chatte cehaletten ban attığın banı mı açacak mısın ? Hile hurdayı ben hiç bir insana yapmıyorum. Sitelere karşı yapıyorum paramı alıyorum bu beni ilgilendirir seni alakadar eder mi? Sen chatten saçma sapan attığın banı aç işine bak, kural dışı bişi yaparsam uyar.

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
- Kardeş ben kimseyi yargılamıyorum 2 gün bende ban yedim ama hak ettim hak edeni banlasın demek istediğimi anlayabiliyormusun ?
Ben de hak etmediğim için bu kadar yüksekden girdim. Söylemim şekli için kusura bakma yanlış algılamışım

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,427
6,679
113
@dusting34 senin banın açılacak. @ahmtkrc senin de açılmayacak ben olduğum sürece, 1.000 tane forum var oralarda takıl

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,323
868
113
Kardeşim sen konuya cevap ver. Hile hurda ben kendi yolumdayım sana ne bundan? Sen chatte cehaletten ban attığın banı mı açacak mısın ? Hile hurdayı ben hiç bir insana yapmıyorum. Sitelere karşı yapıyorum paramı alıyorum bu beni ilgilendirir seni alakadar eder mi? Sen chatten saçma sapan attığın banı aç işine bak, kural dışı bişi yaparsam uyar.
chat sadece sana kapalı değil herkese kapalı onu bi anla önce ..ban yesen burda olmazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...