Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Chat Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,427
6,679
113
Gereksiz muhabbetlerinize devam ettiğiniz sürece açılmayacaktır. Biz müslüman olabiliriz. Ama Hristiyan , Musevi üyelerimizde olabilir. Kimse kimsenin dinine , peygamberine laf edemez.

Uaydin07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,319
304
83
Gereksiz muhabbetlerinize devam ettiğiniz sürece açılmayacaktır. Biz müslüman olabiliriz. Ama Hristiyan , Musevi üyelerimizde olabilir. Kimse kimsenin dinine , peygamberine laf edemez.
Helal başkanım gordum de burası din mezhep tartışma yeri değil öncelikle hepimiz insanız bunu bilin

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
Konuşmayı ne kadar takip ettin ? Hangi cümle de başka bir dine ait insan hor görüldü yada laf edildi? Bir tane sığ düşünceli arkadaş geldi. Meryem ve İsa şeklinde lanse edilmesine laf etti. Bu mudur saygı ? Belki ben hristiyanım? Bana saygısızlık olmuyor mu bu islami şekilde dayatma ile ?

AHMET4102

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,011
2,958
113
AYNEN KATILIYORUM
  • 7-) Ayrımcılığa neden olabilecek, özellikle de siyasi ve dini içerikli tartışmalarda bulunmak yasaktır.

yogunlug

Kefil
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,745
1,405
113
her türlü pislik bizde sözde müslümanız hristiyanların tırnağı olsak ülke biraz gelişir bütün geri kalmışlar bizim toplumda

Burq271

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,475
348
83
Konuşmayı ne kadar takip ettin ? Hangi cümle de başka bir dine ait insan hor görüldü yada laf edildi? Bir tane sığ düşünceli arkadaş geldi. Meryem ve İsa şeklinde lanse edilmesine laf etti. Bu mudur saygı ? Belki ben hristiyanım? Bana saygısızlık olmuyor mu bu islami şekilde dayatma ile ?
Ya bu din konuştugumuzu kim salladı ben onu anlamadım

Burq271

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,475
348
83
Noel tarihinden nerelere geldik

Uaydin07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,319
304
83
Herneyse artik gençler kapatın konuyu

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
Sadece tek bir soru ve tek cevap. Chatte konuşulan konular arşivde sabittir okuyabilir arkadaşlar. Olmayanlar ve chatte dini sembollere saldırı var şekilde yorum yapacak arkadaşlara özet geçeyim ve genel bir cevap alayım @Blue's 'den.

-Bugün 25 Aralık 2018 ve İsa'nın doğum günü hristiyanlara göre. Bu sebepten ötürü chatte maç yok vs diye muhabbet ediyorduk ve konu noelden devam etmekteydi. Bu sırada "İsa" ve "Meryem" şeklinde tarihsel gelişmesini ve kutlanmasını yazarken ben. Bir arkadaş hiç konuyla alakası yok muhabbete dahil değil. Gelip diyor ki " Sen nasıl 'İsa' dersin 'Hz.İsa' demen lazım saygısızlık yapma diyor ve uzatıyor konuyu. Burada arkadaşın tutumu mu yanlış ? Yoksa bizim orada güncel bir konu hakkında konuşmamız mı ? Merak eden arkadaşlar chatten arşivle devam edebilir olaya.

BlackJack

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
293
94
28
- Başkan boşver uzatma salla gitsin kim kime ne derse desin sen sadece uyarını yap baktın olmuyo banla ya kolayı var herşeyin.

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
@Blue's chattan ban attığın şimdi ki hususu ve önce ki 2 sorumu cevaplasana ?

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
- Başkan boşver uzatma salla gitsin kim kime ne derse desin sen sadece uyarını yap baktın olmuyo banla ya kolayı var herşeyin.
admin uyarabilir yanls anlamiş olabilir diger arkadaslarda yanlş anlams olabilir.burdaki herkes saygi duydugum sevdigim insanlar kimsenin kalbinidd kirmam kolay kolay ana bu dedigin ne kadsr dogru ? banla gitsn ne demek kac zamanlk üyeler var aramizda sohbet ettigimiz insanlar. yanls anlasilma var deyip insanlari sakinlestirmek yerine bu sekilde yorum yapman yanlis

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
@Blue's zeka ve bilgi örneği taşıyan bir cevap ver attığın ban hakkında yorum yapmayacağım. 3 tane paşalar gibi soru sordum. Din yaftası altında burda şovenizme kalkıyorsun. Yürek varsa cevap ver

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,395
3,202
113
@Blue's amacin ne anlamiyorum . Kimsenin ne anasina sövdüm ne dinine sövdum nede irkina .. istemiyosan söyle daha girmem foruma

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
@Blue's amacin ne anlamiyorum . Kimsenin ne anasina sövdüm ne dinine sövdum nede irkina .. istemiyosan söyle daha girmem foruma
Olaydan bir haber arkadaş :

-Arap yağı bol bulunca napıyorsa bu arkadaş da yetkiyi bol bulunca onu deniyor.
-Konuya dair bilgisi zayıflığıyla sadece şovenizme dayalı hareketler
-Kalitesiz bir karakter birleşimiyle hareket ediyor sadece.

Önceki gönderim de olduğu gibi chat banlama hakkında seni şu sebepten banladım diyebiliyor musun @Blue's ? Var mı elinde bir metan bunu destekleyecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...