Helal başkanım gordum de burası din mezhep tartışma yeri değil öncelikle hepimiz insanız bunu bilinGereksiz muhabbetlerinize devam ettiğiniz sürece açılmayacaktır. Biz müslüman olabiliriz. Ama Hristiyan , Musevi üyelerimizde olabilir. Kimse kimsenin dinine , peygamberine laf edemez.
İSTE KENDI GERI KALMISLIGIMIZI PISLIGIMIZI DINE MAL ETMEMEMIZ GEREKIYORher türlü pislik bizde sözde müslümanız hristiyanların tırnağı olsak ülke biraz gelişir bütün geri kalmışlar bizim toplumda
Ya bu din konuştugumuzu kim salladı ben onu anlamadımKonuşmayı ne kadar takip ettin ? Hangi cümle de başka bir dine ait insan hor görüldü yada laf edildi? Bir tane sığ düşünceli arkadaş geldi. Meryem ve İsa şeklinde lanse edilmesine laf etti. Bu mudur saygı ? Belki ben hristiyanım? Bana saygısızlık olmuyor mu bu islami şekilde dayatma ile ?
Din konusma yasakİSTE KENDI GERI KALMISLIGIMIZI PISLIGIMIZI DINE MAL ETMEMEMIZ GEREKIYOR
Noel tarihinden nerelere geldikKonuşmayı ne kadar takip ettin ? Hangi cümle de başka bir dine ait insan hor görüldü yada laf edildi? Bir tane sığ düşünceli arkadaş geldi. Meryem ve İsa şeklinde lanse edilmesine laf etti. Bu mudur saygı ? Belki ben hristiyanım? Bana saygısızlık olmuyor mu bu islami şekilde dayatma ile ?
AYNEN CON VAYNENDin konusma yasak
Dostum konu da başkan diye hitap ettiğin @Blue's haklı olduğu izlenimine neredek kapıldın ki bu kadar yüksekden yargıladın diğerlerini ?- Başkan boşver uzatma salla gitsin kim kime ne derse desin sen sadece uyarını yap baktın olmuyo banla ya kolayı var herşeyin.
admin uyarabilir yanls anlamiş olabilir diger arkadaslarda yanlş anlams olabilir.burdaki herkes saygi duydugum sevdigim insanlar kimsenin kalbinidd kirmam kolay kolay ana bu dedigin ne kadsr dogru ? banla gitsn ne demek kac zamanlk üyeler var aramizda sohbet ettigimiz insanlar. yanls anlasilma var deyip insanlari sakinlestirmek yerine bu sekilde yorum yapman yanlis- Başkan boşver uzatma salla gitsin kim kime ne derse desin sen sadece uyarını yap baktın olmuyo banla ya kolayı var herşeyin.
Olaydan bir haber arkadaş :@Blue's amacin ne anlamiyorum . Kimsenin ne anasina sövdüm ne dinine sövdum nede irkina .. istemiyosan söyle daha girmem foruma