- 19,087
- 13,956
- 113
İyiyim dost sen nasılsınNaber dostum malatyam
İyiyim dost sen nasılsınNaber dostum malatyam
kardeşim geçmiş olsun kaç dosya açılmıştı hakkında toplam? tamamını ödedin mi karşı tarafın zararının.Merhaba arkadaşlar 4 yıl önce bir salaklık edip kartlarımı arkadaşıma verdim ceza evine girdim 1 sene yatıp çıktım şu an denetim deyim imza atıyorum bir dosyam istinafdaydı dün baktım gelmiş iştima diyo 5 sene 10 ay ne kadar cezam var yatarı nedir bilgisi olan var mı Ekli dosyayı görüntüle 916912
bro senin hangi yıldan kalma ve kaç dosyaydı. karşı tarafın zararını ödedin mi senSen fazla yatmışsın benim kuzende bu dalgaya girdi 45 gün yattı cıktı ama hala dosya geliyor
Delirmemeye özen gösteriyorum diyelim dostİyiyim dost sen nasılsın
forum mu koğuş mu belli değil la. hayır herkesin bu işlerden anlaması da ayrı komedi
İçeride karılık yaptırırlar gardasm Allah kimseyi dusurmesiniçeriyle sıkı fıkı olan arkadaşlar var burada da
Bir tane ödedim 2 dosyakardeşim geçmiş olsun kaç dosya açılmıştı hakkında toplam? tamamını ödedin mi karşı tarafın zararının.
2015teki muhabbetten geçen hafta hapis cezası aldım. zaman aşımı konusunu soruyorsan bazı şartları var kafanı karıştırmayım avukata danışman daha iyi olur.2019 da işlenen bi suçun şu an yatarı olur mu dostlar
İlk suç tarihin 30.03.2020 öncesimi sonrasımı ona göre yapayım hesapMerhaba arkadaşlar 4 yıl önce bir salaklık edip kartlarımı arkadaşıma verdim ceza evine girdim 1 sene yatıp çıktım şu an denetim deyim imza atıyorum bir dosyam istinafdaydı dün baktım gelmiş iştima diyo 5 sene 10 ay ne kadar cezam var yatarı nedir bilgisi olan var mı Ekli dosyayı görüntüle 916912
Gecen hafta 2011 deki gasp in yatari kesinlesti gitti cezaevine.d2019 da işlenen bi suçun şu an yatarı olur mu dostlar
hakaret basit tehdit diye geçiyor benimki hagb olarak karar verilmişti şimdi tekrar benzer bi suça düştüm 5 ay verdiler 15 bin paraya dönmüş şimdi ki ödersen dosya kapanır dediler ama önceki kararı etkiler mi ondan da yeni dava açılmış olarak gözüküyoGecen hafta 2011 deki gasp in yatari kesinlesti gitti cezaevine.d
Denetimde suc islerse yakar denetimdeniken onceden olan suc onaylanırsa yakmaz gir cikl ile denetime devam ederDosya iştima dedi yani tam anlamı cerrahi iştima olarak oluyor dosyalar bir şuanda aldığın ceza 2 kişiden oluşuyor 1 inden 4 yıl diğeri ise 1 yıl 10 ay 15 gün bu iki ceza iştima yapılmış oluyor cerrahi iştima da eğer denetimde onaylandıysa denetimi yakar hemen itiraz et temyize yolla yoksa koşullu yatırırlar
Geçmiş olsun krdsm hiç bilgim yok bundanMerhaba arkadaşlar 4 yıl önce bir salaklık edip kartlarımı arkadaşıma verdim ceza evine girdim 1 sene yatıp çıktım şu an denetim deyim imza atıyorum bir dosyam istinafdaydı dün baktım gelmiş iştima diyo 5 sene 10 ay ne kadar cezam var yatarı nedir bilgisi olan var mı Ekli dosyayı görüntüle 916912
Önceki karardan sonra 5 yıl geçmişse problem olmaz, gecmemişse o karar infax olurhakaret basit tehdit diye geçiyor benimki hagb olarak karar verilmişti şimdi tekrar benzer bi suça düştüm 5 ay verdiler 15 bin paraya dönmüş şimdi ki ödersen dosya kapanır dediler ama önceki kararı etkiler mi ondan da yeni dava açılmış olarak gözüküyo
Suç tarihi 2019 karar 2021Önceki karardan sonra 5 yıl geçmişse problem olmaz, gecmemişse o karar infax olur
Tüm kumara düşmüşleri bi yere toplayıp imha etmeleri gerek, yoksa ifla olmayız bizMaaşallah maaşallah Ankara gasp büro cinayet büro hırsızlık büro ne ararsan var burda. Aman Allahım şu kadar insanın ilimde bilimde tıpta yeri yok.
Kumar ile adam yaralama cinayet hırsızlık gasp dolandırıcılık bunun ne alakası var dost kendini bilen insanı değil kumar Allah'tan başka birşey yıkamaz gerisi bahaneTüm kumara düşmüşleri bi yere toplayıp imha etmeleri gerek, yoksa ifla olmayız biz