Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ceza İştima

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,191
2,947
113
Merhaba arkadaşlar 4 yıl önce bir salaklık edip kartlarımı arkadaşıma verdim ceza evine girdim 1 sene yatıp çıktım şu an denetim deyim imza atıyorum bir dosyam istinafdaydı dün baktım gelmiş iştima diyo 5 sene 10 ay ne kadar cezam var yatarı nedir bilgisi olan var mı Ekli dosyayı görüntüle 916912
kardeşim geçmiş olsun kaç dosya açılmıştı hakkında toplam? tamamını ödedin mi karşı tarafın zararının.

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,191
2,947
113

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,867
1,446
113
Merhaba arkadaşlar 4 yıl önce bir salaklık edip kartlarımı arkadaşıma verdim ceza evine girdim 1 sene yatıp çıktım şu an denetim deyim imza atıyorum bir dosyam istinafdaydı dün baktım gelmiş iştima diyo 5 sene 10 ay ne kadar cezam var yatarı nedir bilgisi olan var mı Ekli dosyayı görüntüle 916912
İlk suç tarihin 30.03.2020 öncesimi sonrasımı ona göre yapayım hesap

Mehmeh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
414
135
43
Gecen hafta 2011 deki gasp in yatari kesinlesti gitti cezaevine.d
hakaret basit tehdit diye geçiyor benimki hagb olarak karar verilmişti şimdi tekrar benzer bi suça düştüm 5 ay verdiler 15 bin paraya dönmüş şimdi ki ödersen dosya kapanır dediler ama önceki kararı etkiler mi ondan da yeni dava açılmış olarak gözüküyo

emrah1230

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
448
123
43
Dosya iştima dedi yani tam anlamı cerrahi iştima olarak oluyor dosyalar bir şuanda aldığın ceza 2 kişiden oluşuyor 1 inden 4 yıl diğeri ise 1 yıl 10 ay 15 gün bu iki ceza iştima yapılmış oluyor cerrahi iştima da eğer denetimde onaylandıysa denetimi yakar hemen itiraz et temyize yolla yoksa koşullu yatırırlar
Denetimde suc islerse yakar denetimdeniken onceden olan suc onaylanırsa yakmaz gir cikl ile denetime devam eder

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,861
1,164
113
Geçmiş olsun krdsm hiç bilgim yok bundan

Rcbo17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,157
316
83
hakaret basit tehdit diye geçiyor benimki hagb olarak karar verilmişti şimdi tekrar benzer bi suça düştüm 5 ay verdiler 15 bin paraya dönmüş şimdi ki ödersen dosya kapanır dediler ama önceki kararı etkiler mi ondan da yeni dava açılmış olarak gözüküyo
Önceki karardan sonra 5 yıl geçmişse problem olmaz, gecmemişse o karar infax olur

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,849
12,874
113
Maaşallah maaşallah Ankara gasp büro cinayet büro hırsızlık büro ne ararsan var burda. Aman Allahım şu kadar insanın ilimde bilimde tıpta yeri yok.

Rcbo17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,157
316
83
Maaşallah maaşallah Ankara gasp büro cinayet büro hırsızlık büro ne ararsan var burda. Aman Allahım şu kadar insanın ilimde bilimde tıpta yeri yok.
Tüm kumara düşmüşleri bi yere toplayıp imha etmeleri gerek, yoksa ifla olmayız biz

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,849
12,874
113
Tüm kumara düşmüşleri bi yere toplayıp imha etmeleri gerek, yoksa ifla olmayız biz
Kumar ile adam yaralama cinayet hırsızlık gasp dolandırıcılık bunun ne alakası var dost kendini bilen insanı değil kumar Allah'tan başka birşey yıkamaz gerisi bahane