http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling ceroxlive/ Kasa 1K Hedef 5K/ 500TL Ödüllü Dev Rolling

Ödül nasıl olsun ?

• 10 kişiye 50 TL

Kullanılan: 19 39.6%
  • 20 Kişiye 25 TL

Kullanılan: 29 60.4%

• Kullanılan toplam oy
    48
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sgrgl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,825
1,542
113
fenerbahçe maçında bütün stres limitizi kullanarak zor da olsa içeri aldık.

23:00 'da villereal maçında görüşmek üzere dostlar. Sinerji yapan pek kimse yok bu beni biraz üzdü :( neyse 23'de gelirim tekrardan
Ben varım ya :)
Ben de 11e kalmayabilirim malum yarın mesai var :/

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,122
5,975
113
yarın da gel bari dost bugün çerezlik takıldık. Şu kupon gelsin 400 yazacağız bugün. Yarın 900 tl ile şampiyonlar ligine giriş yapacağız bugünü geç de yarın sinerjiye çok ihtiyacım var
Valla bugun cok yorum yazmasamda sık sık girip yorumlari okudum. Nerden bulastiysam mobil pes 2021 oyununa bulastim. Bir turlu onu birakip baska seylere konsantre olamiyorum :)

Buno02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,058
629
113
Selam dostlar. haftasonu 100tl ile başlayıp. 100-400 ve sonra 400-1k olarak forumda 2 rolling yaptık. Hedef yüksek Son adıma geldik. Gözüme bir pc kestirdim 4.5k onu alıp 500tl de dağıtalım. Uzun süreye yaymayı düşünüyorum haftasonuna kadar ulaşırsak çok güzel olacak. Haftaya pazartesiye kadar süremiz var.

Taktiğimi biliyorsunuz ana para kaybetmemek için rollinge kasanın yarısı ya da %25 ile başlıyorum.

Sinerji ve desteklerinizi bekliyorum ankete oy vermeyi unutmayın.

Dipnot : Ödül şeffaflık açısından çekiliş ile olacak normalde istediğine verebiliyosun ama bu kez çekiliş yapacağım. geçenki rollingteki gibi Sinerji yapan dostların adını çekilişe 2 kere yazarız ya da ekstra ödül veririz onlara sinerji önemli.
Vur patlasın çal oynasın reizzz

ceroxlive

LOSER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,077
1,440
113
son maç 12 de ben geceye kadar burdayım 2ye kadar falan

ceroxlive

LOSER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,077
1,440
113
duşa girdim villereal 2-0 yapmış be keşke direk ms1 alsaydık iadeli aldık neyse şükür buna devamm.. bu maçı da içeri alacağız 15 dk sonra benfica maçı da başlıyor..

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,122
5,975
113
duşa girdim villereal 2-0 yapmış be keşke direk ms1 alsaydık iadeli aldık neyse şükür buna devamm.. bu maçı da içeri alacağız 15 dk sonra benfica maçı da başlıyor..
Umarim ilk yaridan bitirir o da. En riskli maclar son maclar.

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,122
5,975
113
Vara gitti. Goldur umarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...