http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling ceroxlive/ Kasa 1K Hedef 5K/ 500TL Ödüllü Dev Rolling

Ödül nasıl olsun ?

• 10 kişiye 50 TL

Kullanılan: 19 39.6%
  • 20 Kişiye 25 TL

Kullanılan: 29 60.4%

• Kullanılan toplam oy
    48
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceroxlive

LOSER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,077
1,440
113
iptal etti ama moral bozmak yok dakika 12 henüz devam edelim

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,126
5,978
113
Hayda boavista penalti.

ceroxlive

LOSER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,077
1,440
113
olmadı bu be.. son maç lanetine takılmayalım 1.20 orandan yatarsak üzülürüm.. benfica attı iptal etti gitti boavistaya penaltı çaldı kansız.. hemen beraberliği yakalamamız şart goller gelsin dostt.. el at şu maça

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,126
5,978
113
En kotu senaryo benficanin kirmizi yemesi. O olmadikca sıkınti yok.

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,337
12,291
113
Benfica 1/2 olcak gibi duruyo ama hayırlısı bakalım

ceroxlive

LOSER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,077
1,440
113
vay arkadaş evinde gol atamayan takım benficaya 2 gol attı oran yükselsin diye aldık yatıştayız.. Günü zararsız kapatalım +400 yazacaktık olmadı beni aldığıma pişman ettiler Bu saatten sonra dönmez.. ben kaçar yarın akşam görüşmek üzere

güncel kasa 1k

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,126
5,978
113
vay arkadaş evinde gol atamayan takım benficaya 2 gol attı oran yükselsin diye aldık yatıştayız.. Günü zararsız kapatalım +400 yazacaktık olmadı beni aldığıma pişman ettiler Bu saatten sonra dönmez.. ben kaçar yarın akşam görüşmek üzere
Persembe Avrupa maci varmis. Onu mu dusunuyorlar dicemde sanmiyom. Neyse bende yatayim iyi geceler

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,126
5,978
113
Gene benficanin golu iptal oldu.

ceroxlive

LOSER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,077
1,440
113
aynen öyle ekmek yok bize bu maçtan belli oldu ms1 bağlamışlar. Hayır işin garip tarafı boavistanın ligde galibiyeti yok gol bile atamıyorlar 2 tane attılar. üstüne benficanın 2 golü iptal oldu . Keşke direk villereal fenerbahçe kazanır alsaydık demek ki nasip değilmiş dost. En azından zararımız yok iyi ki çok basmadık :)

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,126
5,978
113
aynen öyle ekmek yok bize bu maçtan belli oldu ms1 bağlamışlar. Hayır işin garip tarafı boavistanın ligde galibiyeti yok gol bile atamıyorlar 2 tane attılar. üstüne benficanın 2 golü iptal oldu . Keşke direk villereal fenerbahçe kazanır alsaydık demek ki nasip değilmiş dost. En azından zararımız yok iyi ki çok basmadık :)
Neyse belki paraya ihtiyaclari vardir da 1 den 2 ye baglamislardir.

ceroxlive

LOSER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,077
1,440
113
Neyse belki paraya ihtiyaclari vardir da 1 den 2 ye baglamislardir.
yok dönmez artık. Zorlamıyorlar boavista üçü bile atar kanka yatıp uyuyalım. 2 tane gol iptal olmuş 2-3 anca filmlerde olur ev çok basıyor oynayacak zamanı buldu. benfica da saldı zaten 2 iptal geldi. İyi geceler ben kaçar
zararsız günü kapatalım 1.20den 2 iptal geldi yattık saglık olsun zarar yok en azından yarın devam ederiz

ceroxlive

LOSER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,077
1,440
113
boavista 2-0 yenmesine ragmen cashoutu 150 bastıgım kupon 50 veriyor ms1 oranı bile 1.50. Ben bu maçı izleyeceğim eğer olur da 2-2 vs olursa ki ümidim yok bence 3-0 olur. Kuponu bozarız Yine gece gece heyecan arıyorum :D

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,808
38,944
113
boavista 2-0 yenmesine ragmen cashoutu 150 bastıgım kupon 50 veriyor ms1 oranı bile 1.50. Ben bu maçı izleyeceğim eğer olur da 2-2 vs olursa ki ümidim yok bence 3-0 olur. Kuponu bozarız Yine gece gece heyecan arıyorum :D
Korner benfica gollerine filan gir ufaktan akar bu maç ikinci yarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...