http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling çekirgelli / Kasa 1396 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,163
58,278
113
Öğreniriz yarın ip den dayı belki çok önceden banlanmıstır ya da başka forumlardan hakimdir boşver zaten pek ümitli değildik 100 ü katlanacağından 100ü 5500 yaptı bıraktı onu da 😁
Eee bosuna dememis çinli atalarimiz kumar osuruga benzer zorlarsan sicarsin diye 😁

Lugoj

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,707
3,756
113
Çekirgeyi de kaybetik amfk .d.d.d.d.

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,807
38,941
113
Çekirge neşeyle cıvıldıyor ve şarkı söylüyordu. O sırada bir grup karınca, mısır tanelerini taşımak için uğraşıyordu.”O ağır şeylerle nereye gidiyorsunuz?” çekirge sordu. Karıncalardan bir tanesi, “Karınca tepemize.” dedi. “Neden çok çalışmak yerine gelip benimle şarkı söylemiyorsun,” demiş çekirge. “Kış için yiyecek depolamaya yardım ediyoruz,” dedi karınca, “Ve aynı şeyi yapman gerektiğini düşünüyorum.” “Kışa daha var ve oynamak için muhteşem bir gün”diye seslendi çekirge. Fakat karıncalar yollarına devam ettiler ve sıkı çalışmalarına devam ettiler. Hava çok yakında soğudu. Tarlada bütün yiyecekler, kalın bir beyaz örtüyle, karla kaplıydı. Yakında çekirge kendini açlıktan ölüyormuş gibi buldu. Karıncaların tepesine gitti ve onların yaz aylarında topladıkları mısırları istedi. Onlarda yiyecek bir şeyler için yalvardı. Karıncalar şaşkınlıkla haykırdı, “Kış için hiçbir şey saklamadın mı? Geçen yaz boyunca ne yapıyordun?” demişler. Çekirge ise “Herhangi bir yiyecek saklamak için vaktim olmadı” diyerek; “Yazın bittiğini fark etmeden önce müzik çalmakla meşguldüm.”Karıncalar kafalarını tiksintiyle salladı, sırtlarını çekirgeye çevirdi ve işlerine devam etti.

çekirgelli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,055
285
83
Bro yaptigi is tabiki hos deil ama suda var bu ark yeni gorunumlu eski uye.ban yiyip gelenlerden biri buyuk ihtimalle.foruma cok hakim konu bile acmayi biliyor.biz yeni uyeyken konuya girdigimizde msj alintilamayi bile bilmiyorduk 😁 neyse huyunu suyunu belli etti bundan sonra ona fore davranirsiniz.yine aklima antepliyi getirdi 😁
Kardeşim siz hayırdır yaw

çekirgelli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,055
285
83
Benim konumdan uzak durun 1 daha heleki o haddini bilmeyenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...