- 112,182
- 84,647
- 113
Çok değişik maçlar istatistikler reisO değilde korner de 6 da kalmış 😃
Çok değişik maçlar istatistikler reisO değilde korner de 6 da kalmış 😃
@erhanbey22 Enişte Bu cevabı Vermıyelı Cokkkk uzun Zamanlar Oldu beeee oyle Degilmi Ses VerrrrrReis ben AŞK'ta kazanıyorum 🧐
@erhanbey22@erhanbey22 Enişte Bu cevabı Vermıyelı Cokkkk uzun Zamanlar Oldu beeee oyle Degilmi Ses Verrrrr
Teşekkürler dostAllah işini gucunu Rast Getirsin Dost
Yok mu bugün fransa da bi mbapbe 'miz kormerimiz kg varimiz😎
Para var kizlar etrafimizda 4 donuyo ne aski dayioglu@erhanbey22 Enişte Bu cevabı Vermıyelı Cokkkk uzun Zamanlar Oldu beeee oyle Degilmi Ses Verrrrr
İy 4.5 üst korner Fransa genel 2 gol atarYok mu bugün fransa da bi mbapbe 'miz kormerimiz kg varimiz😎
Ben oynadım bunlara sabah leyin😁 daha değişik birşeyler ariyorum😂İy 4.5 üst korner Fransa genel 2 gol atar
Tahminim bu yönde ama oynamadım dost
Değişik ne verelim abimizeBen oynadım bunlara sabah leyin😁 daha değişik birşeyler ariyorum😂
Ilk yari 3 gol olurBen oynadım bunlara sabah leyin😁 daha değişik birşeyler ariyorum😂
Iy kg oluru bir daha soyler misin dostDeğişik ne verelim abimize
penaltı olur
Varane kırmızı kart yer
İy Kg var olur
İy 4.5 üst korner
Fransa 1.5 üst goal

İlk Yarı KG VAR KESİN @ceco2486 dostIy kg oluru bir daha soyler misin dost
Ispanyada iy kg bankoydu kacirmis onu burdan telafi etsin dostumuz😀
Kesinlikle dost bu maçı da kaçırırsa yarın oynayayım der, yarında hol çıkmaz iyIspanyada iy kg bankoydu kacirmis onu burdan telafi etsin dostumuz😀
Bu maci kaciran cok uzulur dost ilk yari skor 2-1 hadi onu da verelim oynayanin ici rahat olsun 😀Kesinlikle dost bu maçı da kaçırırsa yarın oynayayım der, yarında hol çıkmaz iy

Dost ne varsa saydıktan sonu bakarız biri bile gelmemiş olurBu maci kaciran cok uzulur dost ilk yari skor 2-1 hadi onu da verelim oynayanin ici rahat olsun 😀
Onu da İspanya maçı aldı dostKendi kalesine gol olur oynayın
Karadağ mafyasından bilgi geldi