- 112,152
- 84,636
- 113
Çok değişik maçlar istatistikler reisO değilde korner de 6 da kalmış 😃
Çok değişik maçlar istatistikler reisO değilde korner de 6 da kalmış 😃
@erhanbey22 Enişte Bu cevabı Vermıyelı Cokkkk uzun Zamanlar Oldu beeee oyle Degilmi Ses VerrrrrReis ben AŞK'ta kazanıyorum 🧐
@erhanbey22@erhanbey22 Enişte Bu cevabı Vermıyelı Cokkkk uzun Zamanlar Oldu beeee oyle Degilmi Ses Verrrrr![]()
Teşekkürler dostAllah işini gucunu Rast Getirsin Dost
Yok mu bugün fransa da bi mbapbe 'miz kormerimiz kg varimiz😎
Para var kizlar etrafimizda 4 donuyo ne aski dayioglu@erhanbey22 Enişte Bu cevabı Vermıyelı Cokkkk uzun Zamanlar Oldu beeee oyle Degilmi Ses Verrrrr![]()
İy 4.5 üst korner Fransa genel 2 gol atarYok mu bugün fransa da bi mbapbe 'miz kormerimiz kg varimiz😎
Ben oynadım bunlara sabah leyin😁 daha değişik birşeyler ariyorum😂İy 4.5 üst korner Fransa genel 2 gol atar
Tahminim bu yönde ama oynamadım dost
Değişik ne verelim abimizeBen oynadım bunlara sabah leyin😁 daha değişik birşeyler ariyorum😂
Ilk yari 3 gol olurBen oynadım bunlara sabah leyin😁 daha değişik birşeyler ariyorum😂
Iy kg oluru bir daha soyler misin dostDeğişik ne verelim abimize
penaltı olur
Varane kırmızı kart yer
İy Kg var olur
İy 4.5 üst korner
Fransa 1.5 üst goal
![]()
İlk Yarı KG VAR KESİN @ceco2486 dostIy kg oluru bir daha soyler misin dost
Ispanyada iy kg bankoydu kacirmis onu burdan telafi etsin dostumuz😀
Kesinlikle dost bu maçı da kaçırırsa yarın oynayayım der, yarında hol çıkmaz iyIspanyada iy kg bankoydu kacirmis onu burdan telafi etsin dostumuz😀
Bu maci kaciran cok uzulur dost ilk yari skor 2-1 hadi onu da verelim oynayanin ici rahat olsun 😀Kesinlikle dost bu maçı da kaçırırsa yarın oynayayım der, yarında hol çıkmaz iy![]()
![]()
Dost ne varsa saydıktan sonu bakarız biri bile gelmemiş olurBu maci kaciran cok uzulur dost ilk yari skor 2-1 hadi onu da verelim oynayanin ici rahat olsun 😀
Onu da İspanya maçı aldı dostKendi kalesine gol olur oynayın
Karadağ mafyasından bilgi geldi