- 6,337
- 2,904
- 113
Yeni konu açacam o maçlar için ben 🤣4 adimi attik bakalim ne olacak kotu bultene denk geldim suan kısmet artık dost
Yeni konu açacam o maçlar için ben 🤣4 adimi attik bakalim ne olacak kotu bultene denk geldim suan kısmet artık dost
Klavye ❌Sus pus olma olum klewyede adamlık taslamaya benzemez klewyenin hakkı edeptir görmeden bilmeden insanları yargılamak değil hala yazma şekline baksana Ergen Ergen olgunlaş biraz diycemde demiyim ben ağaç yaşken eğilir ot misali gerçek hayatta yaşayıp klewyede laf yapmaya çalışan veletsin sen şansın bol olsun 👍
Benim 5 gün önceki ruh halimlen suan ki ruh halim çok farklı artik eskiden büyük sıkıntılarım vardi ama şuan çok şükür ne borcum kaldi nede başka birsey kazanc olduğu sürece sevdiğim insanlara ulaşırım bundan da zevk alırım bundan sonrası için iyi izle beni puahaHani geçen herkes böyle kartları açık konuşsun kıl tüy yazdın atıfta bulundun ya, o yüzden diyorum 30 farklı konuda ilk büyük vurduğunda görüşücez 1. Sıradasın kankam dedin sonra bana hava civa yaptın 170 çektim 300 çektim borç ödedim 5-6 dosta ulaştım patladım diye o yüzden diyorum. Biz hiç mi sana destekte bulunmadık anlamıyorum 1 kere para atmayınca şu forumda hemen üstün siliniyor yazık.
Bol şans kardo ailecek takipteyiz4 adimi attik bakalim ne olacak kotu bultene denk geldim suan kısmet artık dost
Suri suri boom boommKlavye ❌
Klewye ✅
Saat 1 olsun ole ac suan erken puahaYeni konu açacam o maçlar için ben 🤣
😉 Orda yazım hatası olmuş aynenKlavye ❌
Klewye ✅
Sabaha kadagg takipteiz dost bol bol şanslar4 adimi attik bakalim ne olacak kotu bultene denk geldim suan kısmet artık dost
Esad esadSuri suri boom boomm
Riskli basılmaz
Maçlar başlarken açarım ya iyi olmuş o saate oynadığın izler yatarımSaat 1 olsun ole ac suan erken puaha
Cezaevinden biradere söyledim maçın birini izlicek kg var olursa diğerini açacak @Erhan2121Bol şans kardo ailecek takipteyiz
Dost 3 kere o kelimeyi kullanmışsın 3ü de klewye 😂 1 hatadır 2 hatadır 3 hatamıdır 🧐🥸😂😉 Orda yazım hatası olmuş aynen
@Kemal34 ayın 20 si geldi bak kuzum ahahsjdjRiskli basılmaz
Aha geldi adamım bugün 20si parası yattı tabi sucuklu yumurtasını da yedi göbüşü tok aslan kardeşimRiskli basılmaz
knk maç knk bitti knk çoktan knkRiskli basılmaz
Zaten 4 adim gelirse anca sabah 5 gibi biter gibi dostSabaha kadagg takipteiz dost bol bol şanslar
5.adımı atacam diye acele etme. Ama ritmini dr yakaladın bi yandan. Bu hafta içi bülteninde ödül mödül kalmaz. Aldın aldın günleri başladıZaten 4 adim gelirse anca sabah 5 gibi biter gibi dost
Bulten de mac yoktu valla en erken bu maçlar vardi ama hani gelmemesi bile benim için mucize olur cok inanarak aldim hatta 5 adim için mac bakıyorum bide puahaMaçlar başlarken açarım ya iyi olmuş o saate oynadığın izler yatarım