http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin CD Sport Huancayo Alianza Lima

Kupon Miktarı
10000
Kupon Oranı
1.50

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,336
5,625
113
Sus pus olma olum klewyede adamlık taslamaya benzemez klewyenin hakkı edeptir görmeden bilmeden insanları yargılamak değil hala yazma şekline baksana Ergen Ergen olgunlaş biraz diycemde demiyim ben ağaç yaşken eğilir ot misali gerçek hayatta yaşayıp klewyede laf yapmaya çalışan veletsin sen şansın bol olsun 👍
Klavye ❌
Klewye ✅

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,054
27,275
113
Hani geçen herkes böyle kartları açık konuşsun kıl tüy yazdın atıfta bulundun ya, o yüzden diyorum 30 farklı konuda ilk büyük vurduğunda görüşücez 1. Sıradasın kankam dedin sonra bana hava civa yaptın 170 çektim 300 çektim borç ödedim 5-6 dosta ulaştım patladım diye o yüzden diyorum. Biz hiç mi sana destekte bulunmadık anlamıyorum 1 kere para atmayınca şu forumda hemen üstün siliniyor yazık.
Benim 5 gün önceki ruh halimlen suan ki ruh halim çok farklı artik eskiden büyük sıkıntılarım vardi ama şuan çok şükür ne borcum kaldi nede başka birsey kazanc olduğu sürece sevdiğim insanlara ulaşırım bundan da zevk alırım bundan sonrası için iyi izle beni puaha