- 4,371
- 1,921
- 113
uye olurken bi banami sms mail gelmiyor
Valla yeniden verdim bekliyorumGirdi şuan
Cekim yine red yemis allasizlar
Bakalım yapı kredi yapcam kanka canlıda 400 kisi varBir saat önce arkadaş çekti 10 dkda geldi sende sorun var sana denk gelmiş bağlan bakalım canlıya
İş güç varmı sabah yoksa bekle sıra geçer sitede bırakma binligi birde yarın bakmışsın silmisler bakiyeni😁Bakalım yapı kredi yapcam kanka canlıda 400 kisi var
Ayniyiz yaYok mu bonusu almanın yöntemi hep hata
Min 500 max 1000Çekim 1000 mi 500 mü 250 freebet aldım ben
Ulan varya dedim bi kez daha deniyip uyicam olmazsa dedim şansa bak Bonusunuz hesabınıza tanımlanmıştır. Sağ üst bölümden kullanıcı adınıza tıklamanızın ardından "BONUSLARIM" bölümünden bonusunuza giriş yapmanız ve aktif et butonuna tıklamanız gerekmektedir.Yok mu bonusu almanın yöntemi hep hata
is yol kanka evde olucam 1 ay izin aldın senelik iznim vardır 15 gün 15 gunde ücretli olarak yılbaşından sonra iş artık kafa izni olsun birazİş güç varmı sabah yoksa bekle sıra geçer sitede bırakma binligi birde yarın bakmışsın silmisler bakiyeni😁
Site cok degisikçeken de var hesabı kitlenen de çözemedim bu siteyi
24 kere denedim Allah belasını versin nasıl iş bu destek ekliyor mu acaba 1milyar kişi sıra varUlan varya dedim bi kez daha deniyip uyicam olmazsa dedim şansa bak Bonusunuz hesabınıza tanımlanmıştır. Sağ üst bölümden kullanıcı adınıza tıklamanızın ardından "BONUSLARIM" bölümünden bonusunuza giriş yapmanız ve aktif et butonuna tıklamanız gerekmektedir.
İyi bakalım knk tadını çıkaris yol kanka evde olucam 1 ay izin aldın senelik iznim vardır 15 gün 15 gunde ücretli olarak yılbaşından sonra iş artık kafa izni olsun biraz
La benim çekim iptalde olmuyo çekim ne durumda oda gorunmuyo bakiye düzenlediler öyle beklioSite cok degisik