- 14,948
- 6,171
- 113
Hesaptan çık bi daha dene dost@serhatcan simdide sms kod gelmiyor cekim icin elim yüzüm sisti artık hortum varsa su dökermisin bana başımdan
Hesaptan çık bi daha dene dost@serhatcan simdide sms kod gelmiyor cekim icin elim yüzüm sisti artık hortum varsa su dökermisin bana başımdan
çekim verdik teşekkürler ♥Dostlar sms geldi konu açmayı bilmiyorum hatam olursa affola ben aldım farkli deneme seçeneği var m.casipot10.com
Gizli sekmeden oldu bakalımHesaptan çık bi daha dene dost
35 dakikada geldi benimArkadaslar çekim verdim bakalım ne zaman yansicak , çekimi gelen arkadaşlar varsa yazsın ?
Hayır lı olsun diyelim artıkGizli sekmeden oldu bakalım
35 dakikada geldi benim
Ben de öyle alamadık bonusubu bende mi tekl sistemsel hata diyor
Bakalım tr yazmadık inşallahHayır lı olsun diyelim artık
Profilden telefon numarası doğrula hesaptan çık 5 6 dakika bekle aktif oluyorbu bende mi tekl sistemsel hata diyor
Choreme gecmiş temizle sürekli dene verybu bende mi tekl sistemsel hata diyor
Ödenip 0 lanan varmıArkadaşlar 920 çekim verdim 2 TL vardı 0 ladilar bu izin verilmiş mi oluyor
bakiye sıfırlandı ama ortada bişey yok@hewal00 hewelim geldimi cekim
Evet sifirlandiysa gelir birazdanÖdenip 0 lanan varmı
Bnde 546 vardı 540 verdim 0 oldu bakiye ne demek bu yani ödenickmiArkadaşlar 920 çekim verdim 2 TL vardı 0 ladilar bu izin verilmiş mi oluyor
65 kuruş vardı 0 landı 3 dakika sonra çekim iptal olmuştu tekrar talep verdim odendiArkadaşlar 920 çekim verdim 2 TL vardı 0 ladilar bu izin verilmiş mi oluyor