- 14,948
- 6,171
- 113
AynenBnde 546 vardı 540 verdim 0 oldu bakiye ne demek bu yani ödenickmi
AynenBnde 546 vardı 540 verdim 0 oldu bakiye ne demek bu yani ödenickmi
@hewal00 tr yazmadan demibakiye sıfırlandı ama ortada bişey yok
Aga pragmatike bulaşma bende 250 GS aldım more dice den çift zardan 500 çektim 20 dkkada geldibeyler fs yi dede demi yoksa sweet demi yoksa princestemi kullanayım sizce
Çekim yapıldı 20 dkkada hattı teşekkürlerDostlar sms geldi konu açmayı bilmiyorum hatam olursa affola ben aldım farkli deneme seçeneği var m.casipot10.com
Choreme gecmiş temizle sürekli deneBeyler bonusu nasıl aldınız sürekli sistem hatası veriyor
Profilden telefon numarası doğrula hesaptan çık 5 6 dakika bekle aktif oluyorBeyler bonusu nasıl aldınız sürekli sistem hatası veriyor
Ben de alamadım bitmiş@serhatcan jojobet kod attı hemen almaya calsırken elim yandı sigaradan
Sistem hatası diyor nasıl düzelir bu beyler bilgi verir misiniz
Profilden telefon numarası doğrula hesaptan çık 5 6 dakika bekle aktif oluyor
Onunla ilgisi varmı ki ben tr yazdım bakiyeyi duzelttiler küsurat vardı ama ödeme gelmedi henüz TR yazıp ödeme alan varmıIban kısmına tr yazmadım 35 dkda ödeme geldi
teşekkürlerSağol dost
Bol şans
Aynı şekil denedimtarayıcı ip vs degistin mi yoksa aynı sekil denemeye devam mı ettin ? 10 deneme hala vermedi
Gelir 10dkyaOnunla ilgisi varmı ki ben tr yazdım bakiyeyi duzelttiler küsurat vardı ama ödeme gelmedi henüz TR yazıp ödeme alan varmı
Ben Tr yazmıştım ödendiOnunla ilgisi varmı ki ben tr yazdım bakiyeyi duzelttiler küsurat vardı ama ödeme gelmedi henüz TR yazıp ödeme alan varmı