- 102
- 49
- 28
Çekim gelirse iban isterim dost yardımcı olurumArkadaşlar 100tl gönderebilecek var mı çekim yaptıktan sonra tekrar göndereyim bazı durumlardan ATM ye gidemiyorum
Çekim gelirse iban isterim dost yardımcı olurumArkadaşlar 100tl gönderebilecek var mı çekim yaptıktan sonra tekrar göndereyim bazı durumlardan ATM ye gidemiyorum
Sana da aynı şekilde kardeşim çekim gelirse iban isterim özelden yardımcı olurumAl bendende o kadar bende gidemiyom 100 liramiz yok yazik
vallaha dostum ben ev hapsindeyim ayağımda kelepçe var bakkala dahi gidemiyorumAl bendende o kadar bende gidemiyom 100 liramiz yok yazik
Sağol dostum teşekkür ederim ❤Çekim gelirse iban isterim dost yardımcı olurum
Gecmis olsun benimde durusma var 1 ay sonra insallah beraat alicazvallaha dostum ben ev hapsindeyim ayağımda kelepçe var bakkala dahi gidemiyorum
He anasını satayim olum siz ne kansiz heriflersiniz lan burada paramız ödenmiyor hala siteyi koruyor bize bok atiyorusunusMulticiler yüzündendir
Multi açan çok var bu nedenle selfie istenmisler sorun Multi hesap acandaHe anasını satayim olum siz ne kansiz heriflersiniz lan burada paramız ödenmiyor hala siteyi koruyor bize bok atiyorusunus
Benim suçum ne çekim tamamlandı horunuyor gelen giden yikMulti açan çok var bu nedenle selfie istenmisler sorun Multi hesap acanda
Lan düzgün konuş gevşekHe anasını satayim olum siz ne kansiz heriflersiniz lan burada paramız ödenmiyor hala siteyi koruyor bize bok atiyorusunus
Gel lan özele gevseteyimde görLan düzgün konuş gevşek
Canlıya bağlan o zaman. Çekimin gelip- gitmemesi multi ile alakalı değil zatenBenim suçum ne çekim tamamlandı horunuyor gelen giden yik
İyi ki istemedin bide istesen nasıl isticen allah bilirvalla 100 olsa cekecem ama yok burda da ıstemek yasak yasak olmasaydı 500 ona atardım Ekli dosyayı görüntüle 797459
IBANBana 100 TL atarmisiniz çekip geri atayım size çevrim tamamlandı param yok
avel olma dun matta yedım ana paramı sonra deneme bonusunu aldım kazanc oldu sabah gıttım attım çekım verdım onunlada 1 k ile 80 k toplamda kasam oldu 100 tl dilenecek adam ben değilim sensin her yazılan söylenen sizin düşünceniz gibi olacak diye bir kaide yok sana boş beleş hayatında başarılar dilerizİyi ki istemedin bide istesen nasıl isticen allah bilir
kullanıcı adını benden mi esinlendin dostum
adam güvencek atacak işim görülsün diye ben ona atmicam yarısını istemese bile atman lazım adam güvenmiş olum sizin zerre dostunuz olmamış la boş beleş yaşamıssınız iyi oluyor sizeİyi ki istemedin bide istesen nasıl isticen allah bilir