- 428
- 182
- 43
matta ufoda kaybettim 1 k az önce sonra foruma girdim paylaşımı görünce üye oldum kazandım şimdi üşeniyorum atm ye bu saatte gitmeye uzak yarın sabah yatırır çekerim düşünmen yeter dostumvalla bende de yok olsa atardım keke
matta ufoda kaybettim 1 k az önce sonra foruma girdim paylaşımı görünce üye oldum kazandım şimdi üşeniyorum atm ye bu saatte gitmeye uzak yarın sabah yatırır çekerim düşünmen yeter dostumvalla bende de yok olsa atardım keke
Yeni bonus attilar yatırım siz bak onamatta ufoda kaybettim 1 k az önce sonra foruma girdim paylaşımı görünce üye oldum kazandım şimdi üşeniyorum atm ye bu saatte gitmeye uzak yarın sabah yatırır çekerim düşünmen yeter dostum
Nerde gördün kralYeni bonus attilar yatırım siz bak ona
Kanka çekim bekleniyor gelmediÇeken olursa buraya SS olarak bildirirseniz iyi olur
Kaç dakika olduKanka çekim bekleniyor gelmedi
Belli olmaz yoğunluk oluştuysa ondan kaynaklı olabilir saate geç sabaha kadar gelmezse sıkıntıBen yatırdım 1 saat olacak gelen bısey yok denedik sansımızı biliyordum ama denedik gene
Canlıya sordun muBen yatırdım 1 saat olacak gelen bısey yok denedik sansımızı biliyordum ama denedik gene
Tamamdır teşekkürlerDostlar benim odendı
Bana 100 TL atarmisiniz çekip geri atayım size çevrim tamamlandı param yokDostlar benim odendı
Bana 100 atma durumunuz olur mu bende çevrim tamamladım ama çekemiyorum param yokÇekim ödendi 30 dakikada
Yatırabilrisiniz beyler
Konu sahibine teşekkürler