- 528
- 134
- 43
Aynı ip diyor eklenmiyor ben bunun taaaa
Sonu gelmiyor ki 😁 sitelerin.kafa almıyor artık. Hangi siteye üye olduk hangisine olmadık..ahhahaha cidden ben bile üye değilmişim sen dağları delmişsin 😂
öyle kafa almamaya başladı artık valla yoruldukSonu gelmiyor ki 😁 sitelerin.kafa almıyor artık. Hangi siteye üye olduk hangisine olmadık..
40 dk oldu ödeme yokÖdeme alan var mı arkadaşlar bizde çekim verdik
Birader sitenin bloktan olduğunu ben nereden bileyim bende aldım kaybettim. Artı ben kimse değilim üye kasmak için yapayım üye kasmak için bilerek boktan siteleri paylaşanlar zaten orospu çocuğudur başka bisey olamaz7630 yaptım çekim verdim 250 tl 3 dk sonra iptal ettiler bakiyeyide sildiler yani birader boktan siteleri neden paylasiyorsunuz anlamiyorum bilerekmi yapiyorsunuz üye kasmak için
Canlı destek ölü cevap bile vermiyorDaha önce konusu açıldı mı bilmem yatırımsız 2500 yap 250 çek slot kazancı her alanda geçerli. Ben aldım şu an hedef bakiyeye ulaşmakla meşgulüm en azından sigara paramız çıkar belki 🙂🙂
bende çekim verdim 1 saat falan oldu onaylandı işlemde dedi hala gelen yokEkli dosyayı görüntüle 836035250 çekim verdik bakalım ne ayak yapacaklar
Büyük ihtimal yatirmazlar dost canlıya bağlandım birkacsefer işlemde deyip duruyor en son canlıdan attıEkli dosyayı görüntüle 836035250 çekim verdik bakalım ne ayak yapacaklar