Yavv işte deneme bonusu verip 250 TL'yi ödeyemeyen site sonra nasıl ayakta duracak anlamış değilim nasıl lisans veriyorlar bunlaraBüyük ihtimal yatirmazlar dost canlıya bağlandım birkacsefer işlemde deyip duruyor en son canlıdan attı
Yavv işte deneme bonusu verip 250 TL'yi ödeyemeyen site sonra nasıl ayakta duracak anlamış değilim nasıl lisans veriyorlar bunlaraBüyük ihtimal yatirmazlar dost canlıya bağlandım birkacsefer işlemde deyip duruyor en son canlıdan attı
Reis benimkinide gondermediler 1 saat geçince canlıya yazdım yatırım yapacam çekimin gelmesini bekliyom dedim 15 dk içinde hesabınızda dedi 2 dk sonra hesabima geldiBüyük ihtimal yatirmazlar dost canlıya bağlandım birkacsefer işlemde deyip duruyor en son canlıdan attı
Üyelik varmışDaha önce konusu açıldı mı bilmem yatırımsız 2500 yap 250 çek slot kazancı her alanda geçerli. Ben aldım şu an hedef bakiyeye ulaşmakla meşgulüm en azından sigara paramız çıkar belki 🙂🙂
Çekmeyi deneBana ödeme geldi kalan bakiyem silinmedi ne iş anlamadım
Aynısı banada oldu kilitlediler hesabı2500 yaptım çekim verdim su anda giremiyorum hesabı kilitlediler