- 21,673
- 14,927
- 113
@SabriBey ağam senlik değilmiş sıkıntı tezgaha geliyormussun her hafta güzel adam vesselam olsun😂😂😂Haykırdım 😂
@SabriBey ağam senlik değilmiş sıkıntı tezgaha geliyormussun her hafta güzel adam vesselam olsun😂😂😂Haykırdım 😂
Aynen agacmBu hafta holide belli olur bakalım
Ödül sayısını 400 e çıkardılar
Forumda 400ü gören çok oldu
Nasıl takip ediyorsun daha 2 hafta önce birinci çıktı forumdan ben dahil kaç kişi ödül aldı 1 milyon alan 800 bin alan 450 bin alan hepsi forumun eskilerinden o senin dediğin turnuva da olmuyorTurnuva başladığından beri dikkat ettinmi ağa hiç aramızda şu forumda şöyle liderliğe en yakın daha çıkmadı bir yerde gonderiyolar eliyolar imkanı yok turnuva bitiren çıksın bu en basit örneği
Kim aldı kanka 1 milyon forumdan burdan 1 incincikani gormedm ben poker oyunu turnuvası da aynı paralisida ağa adam genel tezgahı anlatmış acik açıkNasıl takip ediyorsun daha 2 hafta önce birinci çıktı forumdan ben dahil kaç kişi ödül aldı 1 milyon alan 800 bin alan 450 bin alan hepsi forumun eskilerinden o senin dediğin turnuva da olmuyor
@hazeto aldı daha 2 hafta önce daha kaç kişi aldıKim aldı kanka 1 milyon forumdan burdan 1 incincikani gormedm ben poker oyunu turnuvası da aynı paralisida ağa adam genel tezgahı anlatmış acik açık
1 milyon aldıysa helal olsun iyi forumda hala@hazeto aldı daha 2 hafta önce daha kaç kişi aldı
Olabilir dost murat agirel harbiden betonlu gazteci kelle koltukta Sürüyor hayatınıBu adam instada evolotionu tehdit eden eleman olmasın konuşan adam anlatıcam diyordu belkide odur
Bence kesinlikle o adam dost kimse böyle çıkıp anlatamaz arkası sağlam demekkiOlabilir dost murat agirel harbiden betonlu gazteci kelle koltukta Sürüyor hayatını
Aynen ağa çok videosu var böyle kitap bile çıkarmış Kirli çark diyeBence kesinlikle o adam dost kimse böyle çıkıp anlatamaz arkası sağlam demekki
Hiç sasirmadim kankaBeyler attığım videoda poker oyununda ne dolaplar dönüyor bakın adamlar aşmış kendini artık.
23:51 Den sonra dinlemeye başlayın beyler pokerin içindeki tezgahı anlatıyor murat abimiz
İstediğin kadar blofle hepsi tezgah
@SabriBey
Aynen öyle ağacımHiç sasirmadim kanka
Zaten bilinen bisey
Sistem adamları kendilerini belli ediyor
Küfür et bisi de cevap dahi vermiyorlar
Çünkü verse sistemin sahibi an mini görür yani
Basıma geldi kankam aynısıAynen öyle ağacım
Bende izliyorum öle canım sikildimmi kankamBen turnuvalardan sonra bi deneyeyim dedim iyi kasam varken ufak meblağlar ile oynadım deneme amaçlı 2 defa oynadım sonra anladım ki bu oyunu kazanç beklemeden sırf zevk için oynayacaksın örneğin 50k paran var 5 at zevkini çıkar geç kazanırsan ne âlâ. Ama dünden beri düşüncelerim iyice değişti bu sıralar geceleri girip yarım saat bir saat gözlem yapıyorum izliyorum masaları ve birkaçtır gördüğüm şey masalarda bir kişiye aşırı iyi el gelmesini geçtim yaptığı blöfler nerede gireceğini çekileceğini bilmek tamamen kusursuz davranması garibime gitti minimum 400 dolar girişli bir masa vardı dün izlemeye başladığımda masada 2k dolar olan adam 6k dolarlara çıktı ve bunu çevresindeki 300 500 dolarlıklardan toplayarak yaptı öyle kendisi gibi çok meblağ olanlarla restleşip almadı kusursuzca çekildi blöf yaptı iyi ellere girdi sanki her boku biliyormuş gibiydi ve bu videoda anlatılanları düşünmüştüm demekki maalesef gerçekmiş..
He bak isde ağacım benim örneği senin olay isde çok net murat reisin dediği çok net yaşamışsin iste gercek olarakBasıma geldi kankam aynısı
Turnuva haricinde poker oynuyorum holiganda
Tüm maşa sövüyordu adama adam cevap dahi vermiyordu
Adamın ne anası ne babası ne karısı kızı kaldı
Bi kelime edemedi
Sadece oyununu oynadı
3 elde bir giriyordu girdimide bizden para almak için herşeyi yapıyordu
Adamın elde sıralı floşa dahi gördüm yani
Yapmadıkları şey değil
1 dolarlık masadaysa geldi başıma
30 dolarlık
100dolarlik masalardada
Öyle öyle ağa malesefki tezgah hepsiBen turnuvalardan sonra bi deneyeyim dedim iyi kasam varken ufak meblağlar ile oynadım deneme amaçlı 2 defa oynadım sonra anladım ki bu oyunu kazanç beklemeden sırf zevk için oynayacaksın örneğin 50k paran var 5 at zevkini çıkar geç kazanırsan ne âlâ. Ama dünden beri düşüncelerim iyice değişti bu sıralar geceleri girip yarım saat bir saat gözlem yapıyorum izliyorum masaları ve birkaçtır gördüğüm şey masalarda bir kişiye aşırı iyi el gelmesini geçtim yaptığı blöfler nerede gireceğini çekileceğini bilmek tamamen kusursuz davranması garibime gitti minimum 400 dolar girişli bir masa vardı dün izlemeye başladığımda masada 2k dolar olan adam 6k dolarlara çıktı ve bunu çevresindeki 300 500 dolarlıklardan toplayarak yaptı öyle kendisi gibi çok meblağ olanlarla restleşip almadı kusursuzca çekildi blöf yaptı iyi ellere girdi sanki her boku biliyormuş gibiydi ve bu videoda anlatılanları düşünmüştüm demekki maalesef gerçekmiş..
Demi ağa resmen yani oyun içinde oyun kuruyorlar kendileri yazıp senaryoyu kendileri oynuyorAynen dost izliyorsan zaten aşırı belli ediyorlar her masada olmasa bile yolunacak bakiyelerin olduğu masalarda çok yapıyorlar bide bunların yazdığı yazılımı sikeyim ben bu kadar kötü yazılım olamaz gerçekle 1 gram alakası yok gelen ellerin hile olmasa bile yine sinir krizi geçirtiyor sistem insana.