- 3,459
- 1,548
- 113
Milletin elini görecek sistem kurmuşlarNabıyolarmıs kanka
Milletin elini görecek sistem kurmuşlarNabıyolarmıs kanka
Kanka bu adam harbiden gözü karartmis vallaha gazeticiligin fazlasıyla hakkını veriyor kitap bile yazmış kirli çark diye manyak aw 😂😂😂kafayı bozmuş sonuna kadar gidicem diyorGecen attim buraya. Bir kac tane daha var murat agirelin onlari da izle. Fstih altayliya konuk oluyor
Metocan 23:51 Den sonra 2 dkkayeterli agaNabıyolarmıs kanka
Yanımda oturan eleman elınde 2 9 vardı rest çekti daha yer acılmadan yerde 2 tane 9 çıktı lan dün dedık hatta bu yerı mı görüyor23:51 den sonra sadece 2 dk izle videoyu
Aynen öyle agaYanımda oturan eleman elınde 2 9 vardı rest çekti daha yer acılmadan yerde 2 tane 9 çıktı lan dün dedık hatta bu yerı mı görüyor
İşte tam da bunu anlatıyor adamYanımda oturan eleman elınde 2 9 vardı rest çekti daha yer acılmadan yerde 2 tane 9 çıktı lan dün dedık hatta bu yerı mı görüyor
Lâ valla rest cektı 2 tane 9 çıktı yerden sınırlenıp bastı dedım heraldeİşte tam da bunu anlatıyor adam
Ne siniri agam adam yeri görüyor kendi adamlarıLâ valla rest cektı 2 tane 9 çıktı yerden sınırlenıp bastı dedım heralde
Yok be ağa görüyor senin eliniLâ valla rest cektı 2 tane 9 çıktı yerden sınırlenıp bastı dedım heralde
Bu taifi falan bunlara inanmıyorum bennBakma o turnuvadan kazananlar felan hepsi kendi adamları göz boyama şekli hepsi
Bencede kendı adamları var masadaYok be ağa görüyor senin elini
Zaten murat reisde öyle diyor herşeyi tek yazılımda kurmuşlar hemen kendi adamlarini sokuyolarmis oyunun icneBencede kendı adamları var masada
Tezgaha denk geldik adaşımBu taifi falan bunlara inanmıyorum benn
Şeytan bunların önünde şapka çıkartırTezgaha denk geldik adaşım
Bırak şapkayı ağacım tövbe eder allaha benden beteri varmış diye tövbe estağfurullah ya bunlar zirvena olmuşlarŞeytan bunların önünde şapka çıkartır
Haykırdım 😂Bırak şapkayı ağacım tövbe eder allaha benden beteri varmış diye tövbe estağfurullah ya bunlar zirvena olmuşlar
Turnuva başladığından beri dikkat ettinmi ağa hiç aramızda şu forumda şöyle liderliğe en yakın daha çıkmadı bir yerde gonderiyolar eliyolar imkanı yok turnuva bitiren çıksın bu en basit örneğiZaten sürekli kaybediyor olmamız tuhaftı.aramızda hic milyonerler yok hepimiz kaybettiriliyoruz çunku
Bu hafta holide belli olur bakalımTurnuva başladığından beri dikkat ettinmi ağa hiç aramızda şu forumda şöyle liderliğe en yakın daha çıkmadı bir yerde gonderiyolar eliyolar imkanı yok turnuva bitiren çıksın bu en basit örneği