- 1,668
- 796
- 113
😂😂😂😂Hasbi Allah Allahım sen sabır ver bir böyle asalaklarla uğraşıyorum
😂😂😂😂Hasbi Allah Allahım sen sabır ver bir böyle asalaklarla uğraşıyorum
Kaç saat oldu senin çekimim ödendi kardeşimÇekim talebi başarılı ödeme geldi
Beklemede kalın tam konusunu acacaktim çekim gelmedi whatsapdna ulaşıp sıkıntı var yatirimsiz olunca bizden haber bekleyin çekim verin dediğinde verin diye yazdı gelirse paylaşırım boşa üye olmayın şimdilikBetzozo.com site açıldı sende gel 500 TL denemeyi kap
EvetÜye olurken para birimini seçin hatası veriyor sizde de oldu mu böyle bir hata ??
Sordun mu hiç kral sorun neymiş canlıya bağlanamadım ben bir türlü
Kral sorunu çözersen banada haber ver sna zahmet 🙏Neden öğle hata veriyor bende de verdi
demeyelim düzeldi mi sendeReis ben sordum canlıya tarayıcı değiştiririn geçmişini sil vs vs aynı şeyleri söylüyorlar. Birden fazla kişide oluyor hata sistemseldir bakın dedim. Bizde hata yok diyor haberiniz olsun…
Yok reisim hala aynı uyarıyı veriyor. Para birimi uyarısı devam ediyor. Canlının umrunda bile değil.demeyelim düzeldi mi sende
Kral nasıl üye olabildin ya ?Çekim talebini hangi yöntemle verdiniz çeken arkadaslr
Kuralları nedirBeklemede kalın tam konusunu acacaktim çekim gelmedi whatsapdna ulaşıp sıkıntı var yatirimsiz olunca bizden haber bekleyin çekim verin dediğinde verin diye yazdı gelirse paylaşırım boşa üye olmayın şimdilik
Bonus Talepte cikmiyor deneeme bonusu dostlar. ? Bittimi kiMpay havale ile verin öyle dedi destek
numaranı onayla bonuslardan talep et ekleniyorBonus Talepte cikmiyor deneeme bonusu dostlar. ? Bittimi ki