Saliha kaç geliyorlarBetzozo.com site açıldı sende gel 500 TL denemeyi kap
Bende çekim talebinde bulundum bakalım kaç dakika sonra ödeyecek20dk olucak çekimde tık yok bekliyoruz
Çekim talrbi verdim bekliyomBonus şartlarını tamqmladım çekim yapamıyorum canlı destek yardımcı olmuyor
Arkadaşa 25 dakikada ödedi benimki 30 dakika oldu hala ödeme yokSite öder sıkıntı yapmayın
Sen birazdan yeni konu açarsın bunlar dolandırıcı paramı çaldılar diye yüzde yüz eminimArkadaşa 25 dakikada ödedi benimki 30 dakika oldu hala ödeme yok
Sende kimsin seni ilgilendirmez ileri zekalı başkasına bakacağına kendine bakSen birazdan yeni konu açarsın bunlar dolandırıcı paramı çaldılar diye yüzde yüz eminim
😂😂😂 Seni ben çok iyi tanıyorum merak etme ağlamaya devam et münakaşa etmek istemiyorum cevaplamaSende kimsin seni ilgilendirmez ileri zekalı başkasına bakacağına kendine bak
Lan siktir git göt çekim yapan benim cakal sen kimsin benim hakkımda yorum yapıyorsun g.t😂😂😂 Seni ben çok iyi tanıyorum merak etme ağlamaya devam et münakaşa etmek istemiyorum cevaplama
😂😂😂😂Lan siktir git göt çekim yapan benim cakal sen kimsin benim hakkımda yorum yapıyorsun g.t
Hasbi Allah Allahım sen sabır ver bir böyle asalaklarla uğraşıyorum