Kafasına göre numara sallamislar bide 😂Hesabiniza girin tlf numaranıza bakin farklı numara çıkıyor onu düzeltin yoksa bot vermiyor
Valla o şekilde kaldı numara çekim ilettim bakalım 20 dk oldu hala bakiye bile düzenlenmedi bekliyorumHesabiniza girin tlf numaranıza bakin farklı numara çıkıyor onu düzeltin yoksa bot vermiyor
3 oldu red gelio yahuValla o şekilde kaldı numara çekim ilettim bakalım 20 dk oldu hala bakiye bile düzenlenmedi bekliyorum
Güncelleme muhabbeti bence artık odemezler3 oldu red gelio yahu
Ödemeye öderlerde şuan muslukları kısıyorlardırGüncelleme muhabbeti bence artık odemezler
DuzeltilmiyotHesabiniza girin tlf numaranıza bakin farklı numara çıkıyor onu düzeltin yoksa bot vermiyor
5 kere red yedi çekim ara ara deneyin dedi gelirse haber ederim ki umudum yok 🤣Ödemeye öderlerde şuan muslukları kısıyorlardır
1 2 saat sonra dene genelde güncellemeler o kadar sürüyor oyunlar açıksa aşırı yüklenme olmuştur5 kere red yedi çekim ara ara deneyin dedi gelirse haber ederim ki umudum yok 🤣
Artık sabaha denerim valla yine iptal etmiss gelirse yazın sabahçı arkadaşlar bende sabaha çekerim1 2 saat sonra dene genelde güncellemeler o kadar sürüyor oyunlar açıksa aşırı yüklenme olmuştur
Aynı şekilde yaptım defalarca red güncelleme var dedi yani sonuç aynı dostArkadaşlar.. çekimi talep yerinden değil. Oradan sürekli reddediyor!
Profil e tıkla. Banka ya tıkla.. orda para çekimleri var gir ona. 2 saniye bekleyin çıkıyor çekim yöntemleri.. Banka hesabını kaydet. Yap çekim talebini.. çekim yaptım bekliyorum bakiye düzenlenmesini