- 620
- 237
- 43
Bir saat civarı normal havale ile verÇekimi gelen var mı kaç dakikada ödüyor?
Bir saat civarı normal havale ile verÇekimi gelen var mı kaç dakikada ödüyor?
Reis benim yaklaşık 40 dakika oldu bakiye duzenlendikten sonra ödemeÇekimi gelen var mı kaç dakikada ödüyor?
Benim profil resmi çalmışsın kardeşimReis benim yaklaşık 40 dakika oldu bakiye duzenlendikten sonra ödeme
Her şey orijinal 2 saattir ekleme yokDoğrulamayı yaptım bonus sonradan mı ekleniyor?
Valla başka seçenek çıkmadı zaten yatırım çekim çıkıyor çekim e tıkladım direk IBAN istedi diğer bilgilerle birlikteBir saat civarı normal havale ile ver
Önce canlı desteğe bağlanıp bakiyemi düzenlemek gerekiyorReis benim yaklaşık 40 dakika oldu bakiye duzenlendikten sonra ödeme
Evet TG botta bonusunuz eklendi yazması lazım yazmıyorsa 3-5 dk arayla tekrardan yapDoğrulamayı yaptım bonus sonradan mı ekleniyor?
Yok çekim talebi verince otomatik düzenliyorÖnce canlı desteğe bağlanıp bakiyemi düzenlemek gerekiyor
Hayır otomatik çekimi ver uyu 1 saatÖnce canlı desteğe bağlanıp bakiyemi düzenlemek gerekiyor
Onu nasıl yapicaz çekim yazmıyor hicbi yerde yatırım talebi butonuna tıklayıp sonra çekim talebine tıklayıp vermiştim ben o da red olmusHayır otomatik çekimi ver uyu 1 saat
SOLDAKİ YATIRIM TALEP FORMUNA TIKLAYARAK ÇEKİM VERMİYOR MUYUZ DOST? BAŞKA Bİ YERDEN Mİ YAPCAZ YOKSAHayır otomatik çekimi ver uyu 1 saat
Yalan dolan eklenmedi gitti numaram bi siteye yine kaptırdıkNasıl Alınır?
Casineon
casineon200.com
- Bot üzerinden Deneme Bonusu Al butonuna, ardından Telefon Numaramı Paylaş butonuna tıklayın
- Paylaştığınız numara, sitede kayıtlı numaranızla eşleşirse bonus otomatik olarak tanımlanır
ÇEKİM VE ÇEVRİM ŞARTLARI
Hedef ve Çekim Şartları
Bonus Hedef Bakiye Maximum Withdrawal 500 TL 5.000 TL 1.000 TL ⚠ Önemli: Çekim yapılana kadar yalnızca Amusnet slot sağlayıcısındaki oyunlarda oynanmalıdır. Amusnet dışında herhangi bir oyunda oynanması kural ihlali sayılır ve bonus ile kazançlar iptal edilir.
- Bonusu aldıktan sonra bakiyenizi 5.000 TL seviyesine ulaştırmanız gerekmektedir.
- Hedefe ulaşıldığında minimum / maksimum 1.000 TL çekim yapılabilir.
Promosyonlar kısmından tg botundan kayıt olusturup talep edin tg deki telefon numarası ile sitedeki kayıtlı oldugunuz numara aynı olmak zorunda
not. ben 5k yaptım cekim verdim gelirse haber ederim
Evet oradanSOLDAKİ YATIRIM TALEP FORMUNA TIKLAYARAK ÇEKİM VERMİYOR MUYUZ DOST? BAŞKA Bİ YERDEN Mİ YAPCAZ YOKSA
Bende öyle yaptım da red edilmiş önce canlı desteğe bağlanıp bakiyemi duzenletmek gerekti bağlanmaya çalışıyorum da şuan 10 kişi varEvet oradan
HavaleBende öyle yaptım da red edilmiş önce canlı desteğe bağlanıp bakiyemi duzenletmek gerekti bağlanmaya çalışıyorum da şuan 10 kişi var
Emeğine sağlık bro 5.500 oldu çekim verim geliyorumNasıl Alınır?
Casineon
casineon200.com
- Bot üzerinden Deneme Bonusu Al butonuna, ardından Telefon Numaramı Paylaş butonuna tıklayın
- Paylaştığınız numara, sitede kayıtlı numaranızla eşleşirse bonus otomatik olarak tanımlanır
ÇEKİM VE ÇEVRİM ŞARTLARI
Hedef ve Çekim Şartları
Bonus Hedef Bakiye Maximum Withdrawal 500 TL 5.000 TL 1.000 TL ⚠ Önemli: Çekim yapılana kadar yalnızca Amusnet slot sağlayıcısındaki oyunlarda oynanmalıdır. Amusnet dışında herhangi bir oyunda oynanması kural ihlali sayılır ve bonus ile kazançlar iptal edilir.
- Bonusu aldıktan sonra bakiyenizi 5.000 TL seviyesine ulaştırmanız gerekmektedir.
- Hedefe ulaşıldığında minimum / maksimum 1.000 TL çekim yapılabilir.
Promosyonlar kısmından tg botundan kayıt olusturup talep edin tg deki telefon numarası ile sitedeki kayıtlı oldugunuz numara aynı olmak zorunda
not. ben 5k yaptım cekim verdim gelirse haber ederim