- 620
- 237
- 43
Tebrikler55 dk sonra ödeme geldi herkese bol şans.
Ekli dosyayı görüntüle 913020
Tebrikler55 dk sonra ödeme geldi herkese bol şans.
Ekli dosyayı görüntüle 913020
Bizim kı gelmedıyaTebrikler
Geliya yoldaBizim kı gelmedıya
Reis tgden bonus eklendi diye bildirim geldi miYaklaşık 40 dakika sonra hesaba geçti dostlar bonus
Hadı bklım bekleyelim bklınGeliya yolda
Bu şekil yazıyordu reis baktığımdaReis tgden bonus eklendi diye bildirim geldi mi
Numara doğrulama yapınca hemen mi yazdı o bildirimiBu şekil yazıyordu reis baktığımda
Bi profilini aç ordan temaslar var onu açsana seninde telefon numaranın önünde başka ülke bayrağımı varBeyler ben sizin cevabınız olayım. Konu ilk açıldığında telegram'a girdim tıkır tıkır talep oluşturdum iki kere eklenmedi. Ondan sonra canlı destek hattına bağlandım telegramı kapat falan filan aç dedi. Şimdi ise telegramlarında sorun vardır. Hiçbir şekilde işlem yapmıyor. Yani canlı destek biz ekleyemiyoruz diyor telegram hatları da çöp. Alanlar aldı bu saatten sonra vermezler zaten. Hayatta nefret ettiğim şey karşı tarafın suçlu olup da seni suçlu görmesi 🌜 yani eklenirse ekime eklenmezse tikimi konu bundan ibarettir.
Para çekme yok bende ama sizde bakiye 5000 olduktan sonra direk göründü mü? Bi tek para yatir var hic bir yerde para cek yok. Canli destek bağlanırsa soracagim insallahGeliya yolda