Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Casineon 500 TL Dememe Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uzman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
254
117
43
Beyler ben sizin cevabınız olayım. Konu ilk açıldığında telegram'a girdim tıkır tıkır talep oluşturdum iki kere eklenmedi. Ondan sonra canlı destek hattına bağlandım telegramı kapat falan filan aç dedi. Şimdi ise telegramlarında sorun vardır. Hiçbir şekilde işlem yapmıyor. Yani canlı destek biz ekleyemiyoruz diyor telegram hatları da çöp. Alanlar aldı bu saatten sonra vermezler zaten. Hayatta nefret ettiğim şey karşı tarafın suçlu olup da seni suçlu görmesi 🌜 yani eklenirse ekime eklenmezse tikimi konu bundan ibarettir.

Kayserili

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,152
774
113
Telegram dan telefon doğrulama yalınca Telegram dan bonus eklendi diye bildirim geliyor mu ?

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,119
1,382
113
Beyler ben sizin cevabınız olayım. Konu ilk açıldığında telegram'a girdim tıkır tıkır talep oluşturdum iki kere eklenmedi. Ondan sonra canlı destek hattına bağlandım telegramı kapat falan filan aç dedi. Şimdi ise telegramlarında sorun vardır. Hiçbir şekilde işlem yapmıyor. Yani canlı destek biz ekleyemiyoruz diyor telegram hatları da çöp. Alanlar aldı bu saatten sonra vermezler zaten. Hayatta nefret ettiğim şey karşı tarafın suçlu olup da seni suçlu görmesi 🌜 yani eklenirse ekime eklenmezse tikimi konu bundan ibarettir.
Bi profilini aç ordan temaslar var onu açsana seninde telefon numaranın önünde başka ülke bayrağımı var

Furkan8077

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,256
280
83
Uzun uğraşlar sonucunda talep et butonu çıktı ve alındı

LeylekBaba35

Kaf-sin-kaf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,060
913
113
TG şeye kadar geldi tel no eşleştirmeye no yaziyon icraat yok :) aşağıdaki butona baş diyor buton yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...