http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı capitano53 / Nba Sezon Öncesi

Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
9.99

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,005
1,312
113
Yarına acil ödemeler vardı borc alıp oynadık bi aksilik olmaz umarım
Ekli dosyayı görüntüle 857077
umarım gelmiştir pek anlamam iddiadan ama 2005 san antonio hanedanlıgı döneminden beridir nba sıkı takip ederim yerinde olsam ana sezon baslamadan oynamazdım ama karar senin para senin hocam. neden oynamazdıma gelirsekte ana oyuncular bu maçlara ısınma maçı gözüyle baktıkları için koç lar takımın ana beşlisini 20 dkdan fazla oyuna sokmazlar yani 23 ekimde ana sezon baslayınca güzel kuponlar olabilir mesela

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,517
3,105
113
umarım gelmiştir pek anlamam iddiadan ama 2005 san antonio hanedanlıgı döneminden beridir nba sıkı takip ederim yerinde olsam ana sezon baslamadan oynamazdım ama karar senin para senin hocam. neden oynamazdıma gelirsekte ana oyuncular bu maçlara ısınma maçı gözüyle baktıkları için koç lar takımın ana beşlisini 20 dkdan fazla oyuna sokmazlar yani 23 ekimde ana sezon baslayınca güzel kuponlar olabilir mesela
Bu dönemde genelde potansiyelli genç takımlar daha çok önem veriyor. San antonio mesela her maçını kazandı

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,005
1,312
113
Bu dönemde genelde potansiyelli genç takımlar daha çok önem veriyor. San antonio mesela her maçını kazandı
kesinlikle haklısın preseason maçları koçların genç ve çaylak oyuncuları deneyip arada ana oyuncuları sokup ana sezon öncesi kafalarındaki planları oturttukları maçlardır. mesela wembeyama preseason maçlarında tek maç harici hep oynadı spursun onu oynatmasının sebebi yasadıgı sakatlıktan sonra ana sezon öncesi ısınmasını istemesi ama o bile 25 dk fazla süre almadı.

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,891
2,166
113
Öncelikle tebrik ederim dostum umarım derdine derman olmuştur ama yüzde 99.9 tutmuş olan kuponu burada paylaşmanı sevincini bizimle paylaşman olduğunu düşünüyorum. O zaman dağıtım veya roll bekleyen arkadaşlara yardımcı olabilirsin ya da maçlar başlamadan kupon paylaşırsan belki 1-2 arkadaşımız oynayıp seninle aynı sevinci paylaşabilir