Dağıtım yokmu hacı
Herseyi beğenen adam hahshdWonder Wonder won
Hacı biyerden bireyler çıkarmı diye bakıyorum piabelle 250 yatırıp 500 çekicem para yokHerseyi beğenen adam hahshd
Tebrikler reis şansin daim olsunDağıtım yokmu hacı
Olsa yardımcı olurdum da konu sahibi dağıtım yapmaz sanmıyorum yaparsa sana yapsın zatenHacı biyerden bireyler çıkarmı diye bakıyorum piabelle 250 yatırıp 500 çekicem para yok
Eyvallah kardeşim bakalım bekliyoruz yaparsada canı sağolsun yapmazsadaOlsa yardımcı olurdum da konu sahibi dağıtım yapmaz sanmıyorum yaparsa sana yapsın zaten
Kanka yoksun piyasada 2 gündür pek. Denk gelemiyoruzTebrikler güzel oranlar
Ben yerimi aldımYarına acil ödemeler vardı borc alıp oynadık bi aksilik olmaz umarım
Ekli dosyayı görüntüle 857077
Dost tebriklerYarına acil ödemeler vardı borc alıp oynadık bi aksilik olmaz umarım
Halı yıkıyorum çocuk bakıyorum hanım çalışmıyorum diye şuan ev işi yaptırıyorKanka yoksun piyasada 2 gündür pek. Denk gelemiyoruz
Halı yıkamak eğlenceli bi aktivite kanka da ev işi zor yaHalı yıkıyorum çocuk bakıyorum hanım çalışmıyorum diye şuan ev işi yaptırıyor![]()
umarım gelmiştir pek anlamam iddiadan ama 2005 san antonio hanedanlıgı döneminden beridir nba sıkı takip ederim yerinde olsam ana sezon baslamadan oynamazdım ama karar senin para senin hocam. neden oynamazdıma gelirsekte ana oyuncular bu maçlara ısınma maçı gözüyle baktıkları için koç lar takımın ana beşlisini 20 dkdan fazla oyuna sokmazlar yani 23 ekimde ana sezon baslayınca güzel kuponlar olabilir meselaYarına acil ödemeler vardı borc alıp oynadık bi aksilik olmaz umarım
Bu dönemde genelde potansiyelli genç takımlar daha çok önem veriyor. San antonio mesela her maçını kazandıumarım gelmiştir pek anlamam iddiadan ama 2005 san antonio hanedanlıgı döneminden beridir nba sıkı takip ederim yerinde olsam ana sezon baslamadan oynamazdım ama karar senin para senin hocam. neden oynamazdıma gelirsekte ana oyuncular bu maçlara ısınma maçı gözüyle baktıkları için koç lar takımın ana beşlisini 20 dkdan fazla oyuna sokmazlar yani 23 ekimde ana sezon baslayınca güzel kuponlar olabilir mesela
kesinlikle haklısın preseason maçları koçların genç ve çaylak oyuncuları deneyip arada ana oyuncuları sokup ana sezon öncesi kafalarındaki planları oturttukları maçlardır. mesela wembeyama preseason maçlarında tek maç harici hep oynadı spursun onu oynatmasının sebebi yasadıgı sakatlıktan sonra ana sezon öncesi ısınmasını istemesi ama o bile 25 dk fazla süre almadı.Bu dönemde genelde potansiyelli genç takımlar daha çok önem veriyor. San antonio mesela her maçını kazandı
Yap kral yap birşey olmaz evdeki huzurun kaçmasın da gerisi sorun degilHalı yıkıyorum çocuk bakıyorum hanım çalışmıyorum diye şuan ev işi yaptırıyor![]()