- 36,133
- 26,993
- 113
Koftelerı sen yap cocugu ben yapım demıstı sabanHalı yıkıyorum çocuk bakıyorum hanım çalışmıyorum diye şuan ev işi yaptırıyor![]()
Koftelerı sen yap cocugu ben yapım demıstı sabanHalı yıkıyorum çocuk bakıyorum hanım çalışmıyorum diye şuan ev işi yaptırıyor![]()
Huha aynenKoftelerı sen yap cocugu ben yapım demıstı saban
Aynen öyle vallahi Allâh kimsenin huzurunu bozmasınYap kral yap birşey olmaz evdeki huzurun kaçmasın da gerisi sorun degil
Dağıtım var mıKoftelerı sen yap cocugu ben yapım demıstı saban
AminAynen öyle vallahi Allâh kimsenin huzurunu bozmasın
Var ramazan kolisi dağıtımı varDağıtım var mı
Meto boyun devrilsin hemi sende mi buralardaydinKoftelerı sen yap cocugu ben yapım demıstı saban
Meto dün 300 e rolling i açmadan yattın mı ne oldu konuya Fransız kaldımKoftelerı sen yap cocugu ben yapım demıstı saban
Metin kaçağı uyumuş geneMeto dün 300 e rolling i açmadan yattın mı ne oldu konuya Fransız kaldım![]()
Actım la sonra utancıma sıldım 1 dk 10 sayı olduMeto dün 300 e rolling i açmadan yattın mı ne oldu konuya Fransız kaldım![]()
He şu rezillik boyu olan rollingActım la sonra utancıma sıldım 1 dk 10 sayı oldu
Maç sonucuna bakMeto dün 300 e rolling i açmadan yattın mı ne oldu konuya Fransız kaldım![]()
Geçmiş olsunMaç sonucuna bak
Bilmiyor bu slot oynasınGeçmiş olsun
İnşallah yakıtı biterkahpe atlanta 221.5 alt 20 k basmıştım 50 binimi yedi son 1 dk 7 sayı önde girdiği maçı bilerek uzatmaya taşıdı,
Uçağın düşsün
Havada soluksuz kalsınlar, son saniye basketinde bende 5-10 sn nefes alamadımİnşallah yakıtı biter
Yatacak mezar bulamazlar emiHavada soluksuz kalsınlar, son saniye basketinde bende 5-10 sn nefes alamadım
Wonnlamadı mı la 119 da bıtmıskahpe atlanta 221.5 alt 20 k basmıştım 50 binimi yedi son 1 dk 7 sayı önde girdiği maçı bilerek uzatmaya taşıdı,
Uçağın düşsün
Geçmiş olsun ozanım uyumamışsın akşam demekki 🥺🥺kahpe atlanta 221.5 alt 20 k basmıştım 50 binimi yedi son 1 dk 7 sayı önde girdiği maçı bilerek uzatmaya taşıdı,
Uçağın düşsün