- 5,769
- 3,534
- 113
İyiki bırakmısım bende mağdur şekilde bıraktım vbeti özellikle canlı destek ekipleri tam bomba resmen adama cinayet işletirlerorjin hocam buradaki reklamdan girerim hep
İyiki bırakmısım bende mağdur şekilde bıraktım vbeti özellikle canlı destek ekipleri tam bomba resmen adama cinayet işletirlerorjin hocam buradaki reklamdan girerim hep
bu kadar piyasası olan sitelerin de kafalarına göre davranması düşündürüyor eli ayağı çekmek gerek cok sömürürler biziİyiki bırakmısım bende mağdur şekilde bıraktım vbeti özellikle canlı destek ekipleri tam bomba resmen adama cinayet işletirler
Reis nasıl toparlayacam bilmiyorum ama üstünkörü anlatayım;Gönder reis bakalım neler yazacaksın..
Burdan Almanya daki dayima selam söylüyorumistediğimiz her şeyi yazabiliyor muyuz buraya ona göre yazacağım
Gariban diken çıkmış œReis nasıl toparlayacam bilmiyorum ama üstünkörü anlatayım;
Ben cafelerde, barlarda sahneye çıkıyorum, müzik yapıyorum. Bir ekibim var (Ekibi kuran benim, işleri bulan benim) sahne aldığımız mekanlar şehrimize 15 KM uzaklıkta fakat ben tokiye taşındım, taşındığım eve 25 km uzaklıkta mekanlar. Ekibimdeki bağlamacının arabası var, ben araba kullanmayı bilmiyorum ehliyetimde yok. Onun arabasıyla gidip geliyoruz ( Bu arada ben mekandan +300 TL benzin ücreti alıyorum bağlamacıya veriyorum ) sırf 10 km benzin harcamasın diye gitmiş mekan sahibine " Emreyi çok uzaktan alıyorum Emre gelmesin başka birini buluruz burdan" demiş. 😊 Mekanın sahibide " Emre gelmeyecekse hiç biriniz gelmeyin" demiş. Sonrada beni aradı işte anlattı bunları, canım sıkıldı. Bu bağlamacı dediğim kişi 14 senelik dostum.
Bitbox mi yapcan kankaistediğimiz her şeyi yazabiliyor muyuz buraya ona göre yazacağım
Aga be buna yakılırReis nasıl toparlayacam bilmiyorum ama üstünkörü anlatayım;
Ben cafelerde, barlarda sahneye çıkıyorum, müzik yapıyorum. Bir ekibim var (Ekibi kuran benim, işleri bulan benim) sahne aldığımız mekanlar şehrimize 15 KM uzaklıkta fakat ben tokiye taşındım, taşındığım eve 25 km uzaklıkta mekanlar. Ekibimdeki bağlamacının arabası var, ben araba kullanmayı bilmiyorum ehliyetimde yok. Onun arabasıyla gidip geliyoruz ( Bu arada ben mekandan +300 TL benzin ücreti alıyorum bağlamacıya veriyorum ) sırf 10 km benzin harcamasın diye gitmiş mekan sahibine " Emreyi çok uzaktan alıyorum Emre gelmesin başka birini buluruz burdan" demiş. 😊 Mekanın sahibide " Emre gelmeyecekse hiç biriniz gelmeyin" demiş. Sonrada beni aradı işte anlattı bunları, canım sıkıldı. Bu bağlamacı dediğim kişi 14 senelik dostum.
Yarın ehliyete yazılıp ehliyetimi almaya karar verdim gerisi gelir zaten Allah'ın izniyleGariban diken çıkmış œ
Hiç bir köklü sitenin canlı destek ekipleri bunlarınki kadar kötü davranmıyorbu kadar piyasası olan sitelerin de kafalarına göre davranması düşündürüyor eli ayağı çekmek gerek cok sömürürler bizi
Allah yar ve yardimcin olsun dostumYarın ehliyete yazılıp ehliyetimi almaya karar verdim gerisi gelir zaten Allah'ın izniyle
canlı desteği geçtim de ulan senin bu siteye yüzbinlerce yatırım yapmıssın tamam bizim hatamız diyip 250 yansıtmamalarıHiç bir köklü sitenin canlı destek ekipleri bunlarınki kadar kötü davranmıyor
hiç bişeyin tadı yokCanı sıkılan buradan istediğini yazabilir.