http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Canı Sıkılan 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,213
5,552
113
ya şu siteler şu ülkeye temsilcilik açsada kurtulsak bune anasını satım eskiden sınırdaki çay kaçakçılarına döndük :D

theykt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
229
71
28
İyiki bırakmısım bende mağdur şekilde bıraktım vbeti özellikle canlı destek ekipleri tam bomba resmen adama cinayet işletirler
bu kadar piyasası olan sitelerin de kafalarına göre davranması düşündürüyor eli ayağı çekmek gerek cok sömürürler bizi

roadtrain

Elbet bir gün..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
641
329
63
Gönder reis bakalım neler yazacaksın..
Reis nasıl toparlayacam bilmiyorum ama üstünkörü anlatayım;
Ben cafelerde, barlarda sahneye çıkıyorum, müzik yapıyorum. Bir ekibim var (Ekibi kuran benim, işleri bulan benim) sahne aldığımız mekanlar şehrimize 15 KM uzaklıkta fakat ben tokiye taşındım, taşındığım eve 25 km uzaklıkta mekanlar. Ekibimdeki bağlamacının arabası var, ben araba kullanmayı bilmiyorum ehliyetimde yok. Onun arabasıyla gidip geliyoruz ( Bu arada ben mekandan +300 TL benzin ücreti alıyorum bağlamacıya veriyorum ) sırf 10 km benzin harcamasın diye gitmiş mekan sahibine " Emreyi çok uzaktan alıyorum Emre gelmesin başka birini buluruz burdan" demiş. 😊 Mekanın sahibide " Emre gelmeyecekse hiç biriniz gelmeyin" demiş. Sonrada beni aradı işte anlattı bunları, canım sıkıldı. Bu bağlamacı dediğim kişi 14 senelik dostum.

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,622
6,870
113
Ben cafelerde, barlarda sahneye çıkıyorum, müzik yapıyorum. Bir ekibim var (Ekibi kuran benim, işleri bulan benim) sahne aldığımız mekanlar şehrimize 15 KM uzaklıkta fakat ben tokiye taşındım, taşındığım eve 25 km uzaklıkta mekanlar. Ekibimdeki bağlamacının arabası var, ben araba kullanmayı bilmiyorum ehliyetimde yok. Onun arabasıyla gidip geliyoruz ( Bu arada ben mekandan +300 TL benzin ücreti alıyorum bağlamacıya veriyorum ) sırf 10 km benzin harcamasın diye gitmiş mekan sahibine " Emreyi çok uzaktan alıyorum Emre gelmesin başka birini buluruz burdan" demiş. 😊 Mekanın sahibide " Emre gelmeyecekse hiç biriniz gelmeyin" demiş. Sonrada beni aradı işte anlattı bunları, canım sıkıldı. Bu bağlamacı dediğim kişi 14 senelik dostum.
Gariban diken çıkmış œ

ali77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,657
597
113
Havaleler sıkıntı olduğu gibi bide maçlar şikeli yatıyoruz napcaz yaa eskisi gibi değil hicbisey

theykt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
229
71
28
kral modlarım vbetten magduriyetimizi yazdıgımız icin mesaj siliyor

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,775
7,457
113
Yazacağım çok şey var
Sileceğim çok şey de...
O yüzden iyi forumlar 🙂

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,769
3,534
113
Aga be buna yakılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...