- 11,863
- 9,852
- 113
Mac kaldirildi aw novanin konuya gecelim hep birlikte tutarsa soylerimKanka biz simdi neyi takip ediyoruz benim kafam karıstı senin attıgın basket maçını bulamadım ben
Mac kaldirildi aw novanin konuya gecelim hep birlikte tutarsa soylerimKanka biz simdi neyi takip ediyoruz benim kafam karıstı senin attıgın basket maçını bulamadım ben
Bize baş çıkar bilmiyon muLa maca bakmadim bile uykum geldi size bir seu ciksin diye yaptim kuponu yoksa yatacam
Daha ıyı oldu gecek orayaMac kaldirildi aw novanin konuya gecelim hep birlikte tutarsa soylerim
DdsdddMac kaldirildi aw novanin konuya gecelim hep birlikte tutarsa soylerim
Yattı,,çilingirci çağırdı konuyu kitletiyor bileYattımı lo
Ortalığı dağıttık deseneBasket ortadan kayboldu futbollarda da gol yok alt alip stres yapacaktik ne guzrl
Yarin devam dayi olmezsek 😅Ortalığı dağıttık desene))
Canın sağolsun be yegen...altyapiyi cokertcen bu gidisle
Hafta başı olunmez gardaş....pazar öleceksinki cenazen kalabalık olsun...Yarin devam dayi olmezsek 😅
Hiicc isim olmaz oecla. Volkan demirel,umit karan,tumer metin,ersin duzen yeni programa baslamislar onlari dinleuerek uyuyomBizi burdan gönderip arka planda dede mi çeviriyon dost 🤣
Bastonun sapını gosterirmistir ancaBizi burdan gönderip arka planda dede mi çeviriyon dost 🤣
Ulan rido direniyorsun awBolivya wonn
Cennetten kovulanlar tam listeHiicc isim olmaz oecla. Volkan demirel,umit karan,tumer metin,ersin duzen yeni programa baslamislar onlari dinleuerek uyuyom
DddssdddsssdddxBolivya wonn