- 28,721
- 11,438
- 113
Bol şanslarBiz bu kasayi nasil yukseltecez aw
Bol şanslarBiz bu kasayi nasil yukseltecez aw
BolsansBiz bu kasayi nasil yukseltecez aw
Yok dost slotta kaybedince babası rahatsızlananlar var. Yoksa babam turp gibi çok şükür. Sadece empati yapmak için o role girdimBaban mı rahatsızlandı dost geçmiş olsun iyi geceler
Yapıştır kanadaya 1.5 üstBiz bu kasayi nasil yukseltecez aw
Biliyorum be bro ya espri yaptım uykun gelmiş senin 🤣Yok dost slotta kaybedince babası rahatsızlananlar var. Yoksa babam turp gibi çok şükür. Sadece empati yapmak için o role girdim![]()
Cümleten Allah rahatlık versin 😴Biliyorum be bro ya espri yaptım uykun gelmiş senin 🤣
Sonrada yüzüne vurulunca kendi kendine tribe giriyor adam gibi çık parayı yedim maaşta atacam de bitsin gitsin nie aile fertlerinden birini durduk yere rahatsız ediyorsunYok dost slotta kaybedince babası rahatsızlananlar var. Yoksa babam turp gibi çok şükür. Sadece empati yapmak için o role girdim![]()
Dmden atıyorum fix dost 😁😁Yav betco Payfix guncellemeye girdi betgit altyapisinda da mac yok. Gelirse sizlere rolling bakiyesi gelmezse uyurum yarina sermayem kalsin
Betgit diye site mi olur zaten be aqYav betco Payfix guncellemeye girdi betgit altyapisinda da mac yok. Gelirse sizlere rolling bakiyesi gelmezse uyurum yarina sermayem kalsin
Kıme yazıyokDmden atıyorum fix dost 😁😁
Ulan rido ins fener sampiyon olur besiktasliyim amaDmden atıyorum fix dost 😁😁
CilveleşmeyinKıme yazıyok
AhahahahCilveleşmeyin
İnşallah dost 20 sene oldu olsun be bu seneUlan rido ins fener sampiyon olur besiktasliyim ama
Sana dedim bas kanadaya diye bak penaltı olduUlan rido ins fener sampiyon olur besiktasliyim ama
La maca bakmadim bile uykum geldi size bir seu ciksin diye yaptim kuponu yoksa yatacamSana dedim bas kanadaya diye bak penaltı oldu
Kaçırdı aq 🤣🤣🤣Sana dedim bas kanadaya diye bak penaltı oldu
Kanka biz simdi neyi takip ediyoruz benim kafam karıstı senin attıgın basket maçını bulamadım benLa maca bakmadim bile uykum geldi size bir seu ciksin diye yaptim kuponu yoksa yatacam