- 14,991
- 11,359
- 113
20 10 çevirebilir
Jddjsjfjjw20 10 çevirebilir
Hep böyle yapıyorlar bi ara 5 dk geciktim diye evime geleceklerdi neredeyse, senin paranın bi kıymeti yok hemen sonuçlansında o önemli insanlar içinOnu anlatmaya calistim da fena darladilar.
Oylr valla. Bastan yazmistim ona rağmen. Bas oyna hadi korkma sjsjsjs neyse toparlariz umarimHep böyle yapıyorlar bi ara 5 dk geciktim diye evime geleceklerdi neredeyse, senin paranın bi kıymeti yok hemen sonuçlansında o önemli insanlar için
Evet herkes oyna dedi oynadım yattıHep böyle yapıyorlar bi ara 5 dk geciktim diye evime geleceklerdi neredeyse, senin paranın bi kıymeti yok hemen sonuçlansında o önemli insanlar için
Bakalım bol şans khkfdwykkfşnmOylr valla. Bastan yazmistim ona rağmen. Bas oyna hadi korkma sjsjsjs neyse toparlariz umarim
Sana koymaz alpaçinoooEvet herkes oyna dedi oynadım yattı
Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bol şans diliyorum takipteyimAcele etme ya saat daha erken
Hâlen yoksulmusun dayı yokmu para falanMerhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bol şans diliyorum takipteyim
Arkadaşlar bu mefetenin şimdiki adı ne
Popy paraMerhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bol şans diliyorum takipteyim
Arkadaşlar bu mefetenin şimdiki adı ne
11 k yatırcam da mefete ye atmam lazımHâlen yoksulmusun dayı yokmu para falan
Metefe yok paypay oldu bazı cihazlara inmiyor webden gireceksin11 k yatırcam da mefete ye atmam lazım
Valla popy para oldu o ben onu kullaniyom en azindan mefete diye11 k yatırcam da mefete ye atmam lazım
Paypay oldu doritos popypara farkllıValla popy para oldu o ben onu kullaniyom en azindan mefete diye
Hadi bj arka arkaya 2 kere kazanirsan biri de bj olursa 5k yeterBetco coktu yav
Ben dolandirildim ozamanPaypay oldu doritos popypara farkllı