- 3,717
- 1,624
- 113
no atıyorBetcolara girilmiyor istesek d oynayamayiz girebilen var mi?
no atıyorBetcolara girilmiyor istesek d oynayamayiz girebilen var mi?
Kanka parayı çek bana at marsdan oynayalım belki uğurlu gelirKeske dedigin gibi biri olsaydim la shsjsjshs
Apo sg sabah sabah bi sen eksiktim aw sjsjsjsKanka parayı çek bana at marsdan oynayalım belki uğurlu gelir![]()
Maçların Fink attığı cumartesi günü bile beklememek zara tek el atarım😀@Calypso13 dostum sunu fark ettim kendini tutabiliyorsun senin kumarcı olduguna inanmıyorum ya hatta borcunda cok yoktur kendini tutabilmek süper o 1 k bende olsa sanal futbol atmıstım simdi mk
Olanak sundum laa yanlış anladınApo sg sabah sabah bi sen eksiktim aw sjsjsjs
Takiliyorum apom ciddiye alma. Siteler cokmusken gidelim yatalimOlanak sundum laa yanlış anladın![]()
Tatlı rüyalarTakiliyorum apom ciddiye alma. Siteler cokmusken gidelim yatalim
Evren sana oynama mesajı veriyor hala delik büyüsün istiyorsun yat uyu aw phhahahaTakiliyorum apom ciddiye alma. Siteler cokmusken gidelim yatalim
Evren kim laaEvren sana oynama mesajı veriyor hala delik büyüsün istiyorsun yat uyu aw phhahaha
Tanımıyorum kankam puuauaEvren kim laa
Payfix şuan kullanilmiyor ağa transfere kapaliBeyler ben hayhay ı indiremedim linki var mı. Ayrıca payfix aktif kullanılıyor mu şu an
payco kullan trwus wallet kullan ne hayhay ne paypayBeyler ben hayhay ı indiremedim linki var mı. Ayrıca payfix aktif kullanılıyor mu şu an
Önceden üyelik vardı şifre yenileme diyorum kabul etmiyor bilgileri
Siteye onla yatırılıyor dapayco kullan trwus wallet kullan ne hayhay ne paypay
Aga metefe kapandı yeni üye olucaksın bunaÖnceden üyelik vardı şifre yenileme diyorum kabul etmiyor bilgileri
Kayıt da kabul etmiyorAga metefe kapandı yeni üye olucaksın buna
Valla bilemedim aga payco niye kullanmıyon güzel uygulamaKayıt da kabul etmiyor