Bende ediyim bi sebebi varsa sana o zaman önüne gelene sarıyonmu sen adamın rolünü bozma kapat konuyu attım başkanada ssleriBu sekil her pokun içine girip daliyorlae sonra kufur ettin diyorlar ediyorsak bir sebebi vardır
Bende ediyim bi sebebi varsa sana o zaman önüne gelene sarıyonmu sen adamın rolünü bozma kapat konuyu attım başkanada ssleriBu sekil her pokun içine girip daliyorlae sonra kufur ettin diyorlar ediyorsak bir sebebi vardır
Orucluyum yarin gece tekrar uğrarım merak etme kaybol burdan simdi bırak adam rolünü yapsinHadi saydırsana şuan dmden bekliom
Hahaha hadi kaybol yaOrucluyum yarin gece tekrar uğrarım merak etme kaybol burdan simdi bırak adam rolünü yapsin
Valla ben bunun için ban yersem ebedi yemeyi tercih ederim puahahBen kufurden 1bucuk ay ban yedim. Tecrübeliyim
Görürüz bakam başkana attım ssleriValla ben bunun için ban yersem ebedi yemeyi tercih ederim puahah
HadiiiGörürüz bakam başkana attım ssleri
O degil 400 elmasımiz olmus yakında 500 lira başkandan aliriz artik@Calypso13 sayılar yakın barem 177 düsmüs 185 icin iyi bir sayı son per veya uzatma diger macın ise dep 6 yenik hala belirsiz
Gelcek gibi degil mac da yok ne oynayacz@Calypso13 sayılar yakın barem 177 düsmüs 185 icin iyi bir sayı son per veya uzatma diger macın ise dep 6 yenik hala belirsiz
Buz hokeyiGelcek gibi degil mac da yok ne oynayacz
kac elmas para ediyor kiO degil 400 elmasımiz olmus yakında 500 lira başkandan aliriz artik
Bol şans agaBasliyoruz
benim alanım aktif badminto ne kolay oranlar geliyor ah ash kasa yokGelcek gibi degil mac da yok ne oynayacz
1000 falandı galibakac elmas para ediyor ki
Bekle öğlen bisey cikar karsimizaGelcek gibi degil mac da yok ne oynayacz