- 23,700
- 22,091
- 113
Hindistan ligi var 1 mac gir o maca
Oynamadik ki shshshsshHedefe ulaşamadık mu daha lo ben çıkıyom evden gelirim birazdan
Oynucakmisin yoksa yok ona göre yatalimOynamadik ki shshshssh
Kanka kuponun bitmesini bekliyorum. Ama yatin siz. Bu mesaja begeni birakin gruba alicam odulnicin.Oynucakmisin yoksa yok ona göre yatalim
yav bi hedefe ulaş daKanka kuponun bitmesini bekliyorum. Ama yatin siz. Bu mesaja begeni birakin gruba alicam odulnicin.
Ulasirsak yaniyav bi hedefe ulaş da
Ben grup sevmiyorum dost 😁😁Kanka kuponun bitmesini bekliyorum. Ama yatin siz. Bu mesaja begeni birakin gruba alicam odulnicin.
Almayiz ridom ayıpsınBen grup sevmiyorum dost 😁😁
Beğeni yetmiyormu başka birşeye gerek varmıKanka kuponun bitmesini bekliyorum. Ama yatin siz. Bu mesaja begeni birakin gruba alicam odulnicin.
Huso sen burda miydin sonra tonla laf ediyonBeğeni yetmiyormu başka birşeye gerek varmı
Gruba benide alınKanka kuponun bitmesini bekliyorum. Ama yatin siz. Bu mesaja begeni birakin gruba alicam odulnicin.
Teşekkürler dostum bekliyoruzKanka kuponun bitmesini bekliyorum. Ama yatin siz. Bu mesaja begeni birakin gruba alicam odulnicin.
Uzak duruyorum artık dost sadece okuyorumHuso sen burda miydin sonra tonla laf ediyon
Ben uyumuyom balım sonuna kadar burdayım kalleş erhanKanka kuponun bitmesini bekliyorum. Ama yatin siz. Bu mesaja begeni birakin gruba alicam odulnicin.
Yat uyu acele etme öğlenden sonra maçlar var devam edersinOynamadik ki shshshssh