- 3,717
- 1,624
- 113
@Calypso13 bu kim laBanlatacam olm seni attım shellaca ssleri uyansın bi
@Calypso13 bu kim laBanlatacam olm seni attım shellaca ssleri uyansın bi
HeeUyudugunu mu zannediyon
Sor bakim patosa dun ona ne demisim. Nye boyle.oynuyorumpatosum bizde onu konusuyoruz
Sen rolüne bak kankaTamam sarma milllete sabah sabah dost muhabbetine bak
Olum sen attıktan sonra shellaclan yarim saat muhabbet ettik ne anlatıyorsun lale biz buranın kdemlisiyiz isine bak hadi kaybol burdanBanlatacam olm seni attım shellaca ssleri uyansın bi
Halldicez aq dert ettigin seye bakSor bakim patosa dun ona ne demisim. Nye boyle.oynuyorum
Konumda yaparsan onun sovdugunun 10katini soverim. Ne diye sariyon milleteSen rolüne bak kanka
kanka ozaman suan mac yok böyle zor ise işin bence risk etme baya baya bekle yaniSor bakim patosa dun ona ne demisim. Nye boyle.oynuyorum
Soytari@Calypso13 bu kim la
Sanane kardeşim işine bak sana hayırdır yaKonumda yaparsan onun sovdugunun 10katini soverim. Ne diye sariyon millete
Bana serbest ben ederimGörürüz kıdemi şimdi bekle bakalım sen hem küfür et hem kıdemliyiz ben ederim diye gez bebeye bak hele
Sana kelime yapanmı var rolüne bakKonumda yaparsan onun sovdugunun 10katini soverim. Ne diye sariyon millete
Kupon gelirse son attigim 1adimda bitiririzkanka ozaman suan mac yok böyle zor ise işin bence risk etme baya baya bekle yani
Yaw sana keske bi omur saydirsaydimSanane kardeşim işine bak sana hayırdır ya
Canim benim uzatma kime sikayet ediyorsan et . Deva ettirme diyorumSana kelime yapanmı var rolüne bak
Shellac lan konuştum temizlicek bunlari rahat ol dostCanim benim uzatma kime sikayet ediyorsan et . Deva ettirme diyorum
Tamam konustuysan devam ettirme diyorum. Bak pic ettin konuyuShellac lan konuştum temizlicek bunlari rahat ol dost
Ettim zaten kankaCanim benim uzatma kime sikayet ediyorsan et . Deva ettirme diyorum
Bu sekil her pokun içine girip daliyorlae sonra kufur ettin diyorlar ediyorsak bir sebebi vardırCanim benim uzatma kime sikayet ediyorsan et . Deva ettirme diyorum
Hadi saydırsana şuan dmden bekliomYaw sana keske bi omur saydirsaydim